Servei d'Inserció Laboral

Adreçat a l’habilitació i la millora de les capacitats d’inserció social i laboral de les persones ateses

Servei d’Inserció Laboral

Servei social que integra el Servei Prelaboral (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), accions d’itineraris d’inserció (SIOAS-Dept. d’Empresa i Ocupació i Inserció Laboral-Ajuntament de Barcelona) i Programes de Garantia Juvenil (Servei d’Ocupació de Catalunya).

Estan adreçats a l’habilitació i la millora de les capacitats d’inserció social i laboral de les persones ateses.

Els serveis s’articulen oferint un itinerari d’inserció amb una valoració inicial, un procés formatiu, l’acompanyament en la recerca i el manteniment del lloc de treball en el mercat laboral ordinari o amb suport.

Reportatge de BTV sobre la certificació del “Qualifica’t” dels usuaris d’aquest servei.

Itineraris d’nserció

Espai d’adquisició i recuperació de les capacitats i hàbits laborals basics.

Activitats

Intervenció individual, grupal i familiar.

S’estructura en diferents programes: diagnosi de l’ocupabilitat, habilitació i capacitació laboral (Tallers de Multimèdia, manteniment d’espais urbans, Manteniment d’Edificis, Cuina, Administratiu, Accessibilitat Audiovisual), programa de suport a les famílies i programa d’orientació socioprofessional i acompanyament a la inserció laboral i comunitària.

Subvencionat pel Departament de Benestar i Família, té una capacitat de 50 places

Població Atesa

Joves de 16 a 25 anys, preferiblement residents als districtes d’Horta-Guinardó, Nou Barris i Sant Andreu. La derivació és des dels recursos de la xarxa de salut mental i des d’equipaments socioeducatius amb una proposta, si s’escau, de vinculació del jove a la xarxa d’atenció primària especialitzada en salut mental.

Servei prelaboral

Espai d’adquisició i recuperació de les capacitats i hàbits laborals bàsics. Té una capacitat de 50 places. Junt amb el Servei Itinere, forma part dels Serveis d’Inserció Sociolaboral, que tenen com a objectiu el suport i acompanyament durant tot el procés d’inserció laboral (des de l’orientació inicial fins al suport al lloc de treball).

Activitats

Intervenció individual, grupal i familiar.

S’estructura en diferents programes: diagnòsi de l’ocupabilitat, habilitació i capacitació laboral (Tallers deMultimèdia, Manteniment d’espais urbans, Manteniment d’Edificis, Cuina, Administratiu), programa de suport a les famílies i programa d’orientació socioprofessional i acompanyament a la Inserció sociolaboral i comunitària.

Equip Professional

És un equip professional multidisciplinar format per psicòlegs/es, treballadors/es socials i formadors experts en especialitats concretes.

Horari

De 9:00 a 19:00 de dilluns a divendres.

Ubicació

C/Pintor Casas 22, 08031 BCN

Com arribar

Metro (L5) parada Vilapicina; autobusos 19, 45, 122

Adreça electrònica

sociolaboral@els3turons.org

Telèfon

93 215 83 25

Contacta amb el Servei d'Inserció Laboral

9 + 5 =

Amb el suport de:

Notícies

Recull de notícies del Servei d’Inserció Laboral

Vesteix La Carmela de Festa

A La Carmela, com a bona galeta que és, també li agrada mudar-se per la festa major. Per això us proposem que participeu en el concurs per fer-li de modistes. Aporteu els vostres dissenys per la Festa Major del Carmel d'aquest any 2017!!   Bases del concurs Qui pot...

read more
1 de 212

Amb el suport de

Pin It on Pinterest

Share This