Butlletí #020 març 2020

*|MC:SUBJECT|*
Butlletí Fundació Els Tres Turons #020 · Febrer 2020
Llegir al navegador

Dia a Dia

Iniciem col·laboració!

Des del febrer l’activitat de cuina del Servei d’Inserció Laboral prepara un esmorzar al mes pel menjador social El Caliu: aquest és un fragment del primer dia d’activitat! Des de l’Espai de Cuina i el Mercat de la Guineueta alimentem el barri!

Breus

Inclusió i comunitat

A l’European Planning Meeting de 2020 de la xarxa europea AEGEE hem aportat mirades sobre la inclusió jove i d’Aprenentatge Servei amb Intress i des de Red ISEM. +info

Cuidant la natura

La cura és circular i a vegades té ales! L’activitat de fusteria va visitar al Consorci del Parc de Collserola les menjadores construïdes pels ocells…estan a ple rendiment!

Agenda

X Jornada BCN SM 

Amb el títol “Promoció de bones pràctiques en salut mental: Re-evolucionem el model?” el 19 de març s’hi abordaran experiències estatals i propostes per seguir millorant la qualitat en l’atenció.
>> Insciripcions i programa

Ocupació Jove 

El 19 i 29 de març torna el Saló de l’Ocupació Juvenil, un espai on ens sumem per oferir recursos i assesorament per fer més avançar i orientar la carrera professional. +info

Aprenentatge Servei

Alumnes de 4rt de l’Escola Font d’en Fargas van ajudar a fer compostatge, a gestionar residus permetent a les activitats de jardineria i forestal compartir coneixements!

Magic Line 2020

L’1 de març es va celebrar la marxa solidària on la Fundació va participar en tres equips i diversos itineraris. A l’SRC van decorar així el fossar del Castell de Montjuïc! 

Ecos 

Can Soler a Betevé

Si no el vas poder veure ja és online el programa de Betevé que acosta l’horticultura a Can Soler. En compartim els extractes. La Família Barris sempre porta sorpreses!

Alternatives a la coerció

Aquesta entrada recull una revisió de textos que recull bones pràctiques, experiències i alternatives en atenció en salut mental a diferents punts del planeta a càrrec de la universitat de Melbourne.
Ets a les xarxes? Ens hi pot seguir amb la informació més actualitzada:
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Vols canviar com reps aquests correus electrònics?
Actualitza les teves dades o dona’t de baixa d’aquesta llista

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content