2 marzo, 2016

La Fundació

30-anys-amb-logo

Els Tres Turons som una entitat d’iniciativa social i sense afany de lucre creada el 1985 al Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. La nostra finalitat és la promoció de la salut mental comunitària, atenció integral, treball al territori, participació i ciutadania, inclusió social.

La població atesa són persones joves i adultes amb dificultats greus de salut mental. La Fundació, amb vocació social pública, desenvolupa els diferents serveis i accions que es porten a terme al servei de la Xarxa Pública d’Atenció en Salut Mental.

tres-turons-3

Missió:
Prestació de serveis sanitaris i socials en salut mental, dirigits a promoure els drets de ciutadania de les persones ateses des d’un abordatge integral i integrat en el territori.

Objectius:
El nostre objectiu és afavorir la inclusió social de les persones que pateixen trastorns mentals, ja que es poden trobar en situacions d’exclusió social i necessitar una intervenció que vagi més enllà del tractament de la seva simptomatologia i que en potenciï la integració social.

Finançament:
Els nostres serveis estan concertats i/o subvencionats per diferents administracions públiques (Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona) i institucions privades.
Tots els serveis estan acreditats per la norma ISO 9001:2008.

El Taller de Cuina s’emmarca en el context del Servei d’Inserció Laboral de la Fundació amb l’objectiu de cercar noves formes d’ocupació i continguts actualitzats als tallers de rehabilitació. A través de l’experiència col·laborant amb entitats i esdeveniments comunitaris vam consolidar «La Carmela» com un producte que permetia la praxis d’aquest taller alhora que establia vincles amb la comunitat i amb l’origen geogràfic de la Fundació.


Descàrregues

PDF informatiu:  Díptic-F3T-CAT.pdf (114 descargas)

Més informació al nostre lloc web: www.els3turons.org