4 marzo, 2016

Serveis d’Inserció Laboral

Els Serveis d’Inserció Laboral estan adreçats a l’habilitació i la millora de les capacitats d’inserció social i laboral de les persones ateses. Els serveis s’articulen oferint un itinerari d’inserció amb una valoració inicial, un procés formatiu, l’acompanyament en la recerca i el manteniment del lloc de treball en el mercat laboral ordinari o amb suport.

Itineraris d’Inserció:
Espai d’adquisició i recuperació de les capacitats i hàbits laborals basics. Plà d’activitats: intervenció individual, grupal i familiar. S’estructura en diferents programes: Diagnosi de l’ocupabilitat, Habilitació i capacitació laboral (Tallers de Multimèdia, manteniment d’espais urbans, Manteniment d’Edificis, Cuina, Administratiu, Accessibilitat Audiovisual), Programa de suport a les famílies i Programa d’Orientació Socio professional i acompanyament a la Inserció sòciolaboral i comunitària.
Subvencionat pel Departament de Benestar i Família, té una capacitat de 50 places

Servei Prelaboral:
espai d’adquisició i recuperació de les capacitats i hàbits laborals bàsics. Té una capacitat de 50 places. Junt amb el Servei Itinere, forma part dels Serveis d’Inserció Sociolaboral, que tenen com a objectiu el suport i acompanyament durant tot el procés d’inserció laboral (des de l’orientació inicial fins al suport al lloc de treball).

Activitats: intervenció individual, grupal i familiar. S’estructura en diferents programes: Diagnòsi de l’ocupabilitat Habilitació i capacitació laboral (Tallers d’Accessibilitat Audiovisual, Manteniment d’espais urbans, Manteniment d’Edificis, Cuina, Administratiu), Programa de suport a les famílies i Programa d’Orientació Socioprofessional i Acompanyament a la Inserció Sociolaboral i Comunitària.

Població atesa: persones en edat laboral, residents a Barcelona i Àrea Metropolitana. Derivades des de dispositius de la xarxa pública de salut mental i altres recursos d’inserció.

Equip professional: format per un equip professional multidisciplinar format per psicòlegs/es, treballadors/es socials i formadors experts en especialitats concretes.

Horari: de 9:00 a 19:00, de dilluns a divendres.

Ubicació: C/Pintor Casas 22, 08031 BCN; tel: 93 215 83 25 · FAX: 93 487 37 49

Com arribar: Metro (L5) parada Vilapicina; autobusos 19, 45, 122

Adreça electrònica: sociolaboral@els3turons.org

Mapa:


Amb el suport de:
benestar-solempresaoc

logos-2-sisl

logo-iso-2


Descàrregues

Baixa’t el PDF del Servei Prelaboral:  fulleto-ITINERE.pdf (178 descargas)

Baixa’t el PDF dels Itineraris d’Inserció:  fulleto-ITINERE.pdf (186 descargas)