4 marzo, 2016

La Carmela

Coneix el projecte de «La Carmela»

La Carmela és un producte elaborat als tallers de capacitació del Servei d’Inserció Laboral de la Fundació els Tres Turons. El seu nom és un homenatge al barri del Carmel on està ubicada  la seu de la Fundació. L’objectiu inicial va ser crear un producte/obsequi per promocionar la nostra l’entitat, però posteriorment, i degut a la possibilitat de personalitzar-l’ho, ha esdevingut un producte que permet l’intercanvi amb altres entitats del territori.

La finalitat del taller de capacitació laboral vinculat a l’especialitat de cuina és millorar les competències laborals de les persones ateses en el servei per afavorir la seva inserció social i laboral.

L’intercanvi amb altres entitats del territori dona sentit als processos d’aprenentatge perquè permet que es puguin transferir en accions reals, enforteix els vincles amb la comunitat i facilita la visibilitat del col·lectiu.

Si estàs pensant que la teva entitat necessita una Carmela i vols contactar amb nosaltres omple el formulari aquí

Foto de La Carmela

Galetes realitzades per a un esdeveniment de la fundació privada Les Corts

Experiències realitzades

Aquí us deixem un llistat de les experiències realitzades fins ara:

  • Dia internacional de les persones amb discapacitat 2015. Fotos
  • Festa solidària de la recerca Vall d’Hebron 2015. Fotos
  • Aniversari 5 anys espai d’acollida Caliu 2015. Fotos
  • Galetes per l’aniversari de l’Espai Cuina´m del Mercat de la Vall d’Hebron. 2015
  • Club Social Pol positiu diada Sant Jordi 2016 MOSTRA
  • Divendres 6 de maig de 2016 al «V Seminari d’Eduació Inclusiva» que es celebrà al caixa Fòrum, organitzat conjuntament pels Districtes de Sarrià- Sant Gervasi, Les Corts  i Sants – Montjuïc i amb la col·laboració del Consorci  d’Educació  i  de l’Institut  Municipal de Persones amb Discapacitat.
    L’eix central del seminari gira anualment entorn amb l’educació inclusiva de les persones amb discapacitat en el marc escolar, tant en l’etapa de primària com de secundària, i recull  també propostes de les famílies i els professionals que hi participen.