Qui som

Qui som

Promoció de la salut mental comunitària, atenció integral, treball al territori, participació i ciutadania, inclusió social.

La Fundació Els Tres Turons som una entitat d’iniciativa social i sense afany de lucre, creada el 1985 al Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona.

El nostre objectiu és afavorir la inclusió social de les persones que pateixen trastorns mentals, ja que es poden trobar en una situació d’exclusió social i necessitar una intervenció que vagi més enllà del tractament de la seva simptomatologia i que en potenciï la integració social.

 Com ho fem

N

Coresponsabilitzem la persona en el seu procés de recuperació amb un pla de treball personalitzat i consensuat.

N
Tenim una visió integral i centrada en les necessitats de la persona. Disposem d’una cartera de serveis dirigida a donar resposta a les necessitats de rehabilitació psicosocial, d’inserció laboral, de suport a la vida independent i a la participació, i promoció de la ciutadania.
N
Actuem des d’una pràctica comunitària: campanyes de promoció i divulgació de la salut mental, participació en plataformes del territori (Carmel Amunt, Consell de Salut i de Discapacitats del Districte), col·laboració en actuacions conjuntes amb entitats del territori (escoles, associacions de veïns, centres cívics, empreses, etc.)
N
Treballem en xarxa: per tal d’establir sinergies i accions conjuntes, formem part de diverses xarxes i aliances estratègiques.

On som?

Seu central

Carrer Fastenrath 208-212, baixos · 08032 Barcelona
Telèfon: 934 293 210 · FAX 934 208 696
Correu general: fundacio@els3turons.org
Com arribar: Metro (L5) parada El Coll/La Teixonera (sortida c. de Batet); autobusos 28, 86, 87, 92 i 119

Serveis

Servei de Rehabilitació Comunitària d’Horta-Guinardó
Servei de Suport a la Vida Independent

Descàrregues relacionades:

Díptic de la Fundació: [download id=”1910″]

Amb el suport de

Pin It on Pinterest

Share This