Butlletí #008 maig 2018

*|MC:SUBJECT|*
Butlletí Fundació Els Tres Turons #008 · Maig 18 
Llegir al navegador
Dia a dia
[El POL+ campió!] El Pol+ ha guanyat la Lliga Esport i Salut per segon any consecutiu! Després de sumar-hi la 23a victòria consecutiva, l’equip tornat a conèixer què vol dir sobreposar-se a la derrota. 
Especial Xè Sarao Poètic
El Sarao Poètic ha arribat a la 10ª edició plantant de nou els altaveus a l’aire lliure. Aquest any al recital de poesia i textos de Sant Jordi s’hi ha sumat l’entrega de premis del 1er #VideoConcurs. Va ser tot un èxit! La campanya de votacions, amb 11 participants i gairebé 10.000 reproduccions va ser trepidant!
[VIDEO] Si no l’heu vist encara, si no hi vau ser…aquí teniu el Sarao Pòetic, en 2min!
[1er PREMI] Moonmood va guanyar el primer premi Youtube
[2on PREMI]  pel video de “Pauete”
Clica per veure els 11 videos participants
[CUINA AMB SARAO] L’activitat de cuina va preparar les galetes Carmela i també un Galletón i 5 galetes amb fotogrames dels videos guanyadors!
Agenda
[ORGULL BOIG] El 20 de maig arriba el “Día del orgullo loco” Barcelona. Els actes, organitzats per Veus i Activament, inclouran debats, concerts i una manifestació.
[CONTEXT] Iniciat a Toronoto el 1993, el Mad Pride s’ha celebrat a diversos països anglosaxons i europeus [VIDEO].
[1 i 2 de juny] Les jornades “Caleidoscopi de la reforma psiquiàtrica a Catalunya” abordaran críticament el pas al model d’atenció comunitària. Organitzat per la FCCSM.
[31 MAIG- 1 JUNY] El psiquiatre i psicòleg Jaakko Seikkula, impulsor del model Open Dialogue a Finlàndia serà en una formació a Barcelona.  
[1 JUNY 17h] El psiquiatre Alberto Ortiz Lobo autor de Hacia una psiquiatría crítica, parlarà a Cotxeres de Sants d’Excesos y alternativas en salud mental, via AEN-ACPSM.
A la premsa
[ACCIÓ COMUNITÀRIA] Social.cat publicava aquest article sobre l’articulació de respostes col·lectives a reptes comuns.
[VOLUNTATS ANTICIPADES] El Salut Mental Catalunya i el Comitè de Bioètica de Catalunya van presentar els informes següents al Departament de Salut.
[DEBAT] El pas del psiquiatre Jim van Os per Madrid va deixar aquesta entrevista on apel·la a acabar amb la fragmentació i reactivitat dels serveis d’atenció, amb l’actual divisió diagnòstica, apostant per la comunitat i l’autonomia.
[ECAS] La memòria 2017 de les Entitats Catalanes d’Acció Social ja està disponible i la pots consultar al següent
enllaç.
[COERCIÓ] La Asociación Española de Neuropsiquiatría ha publicat aquest quadern monogràfic de revisió sobre la coerció en àmbit de la salut mental en la línia iniciada el 2016 amb el Manifiesto de Cartagena.
Twitter
Facebook
YouTube
Website
Vols canviar com reps aquests correus electrònics?
Actualitza les teves dades o dona’t de baixa d’aquesta llista

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content