Butlletí #014 maig 2019

*|MC:SUBJECT|*
Butlletí Fundació Els Tres Turons #014 · maig 2019
Llegir al navegador

Dia a Dia

Darrers fotogrames del II Videoconcurs

Dins la celebració del Sarau Poètic 2019 hem entregat els premis als dos vídeos guanyadors: el Premi del Jurat ha estat per “Domino” (bit.ly/2VEZ0TM) i el Premi Online per “Rap, Hip, Hop” (bit.ly/2VE87DY)

BAC Guineueta
Avancem cap a un espai #BACuinetes al Mercat de la Guineueta. Mercats Municipals, Barcelona Actua i la Fundació ens hem reunit per impulsar un projecte que promou  cuina social, Aprenentatge Servei i la disminució del malbaratament d’aliments.

Sarau Poètic 2019: Us deixem el vídeo-resum del Taller de Creació Textual conduït per Núria Martínez Vernis a l’Espai Jove Boca Nord.

Breus

Parelles Artístiques

Les persones participants a l’activitat prelaboral de jardineria aprofundiran en coneixements teòrics i pràctics orientats a la recerca de feina amb certificació final de l’INS Les Salines.

Cabaret a l’Altre Festival

El proper dia 6 i fins el 9 l’Altre Festival desplegarà a la Fabra i Coats una programació extraordinària. La companyia  Teatre de Pacotilla, vinculada al Club Social Pol Positiu, hi portrà el nou espectacle Cabaret.

Els Horts de Sant Rafael a Btv

La finalització dels horts construits amb la col·laboració del SRC d’adults i persones ingressades a l’hospital obre un nou espai terapèutic per l’hospital de dia. [VIDEO]

Ecos 

L’ONU demana atenció
El març el Comitè va revisar amb l’Estat l’aplicació de la Convenció de Drets de les Persones amb Discapacitat, ratificada el 2008. Activament, co-autora d’un informe alternatiu presentat a Ginebra, ha traduït les observacions recents on el Comitè assenyala vulneracions de drets destacades en salut mental.
 

Dia de l’Orgull Boig 2019

La manifestació va mostrar 
a Barcelona, per segon any consecutiu i enguany a la Barceloneta, reivindicacions de persones i col·lectius amb experiència en patiment emocional. Ho amplia Social.cat
Prestacions a debat
“Sovint, rere els problemes de salut mental hi ha la inseguretat econòmica”. El model de prestacions és al centra a l’entrevista a Sergi Raventós, de Red Renta Básica i treballador de la Fundació, publicada a El Salto.

InserVela

El programa InserVela obre camins per la inserció laboral apostant alhora per itineraris formatius. Amb el suport de la Federació Catalana de Vela els mariners de la Fundació han après ja a tripular diferents tipus d’embarcació! 

El Pol+ depèn d’ell mateix

En una setmana de dues jornades la Lliga Esport i Salut arribarà al final.
El Pol Positiu es manté amb opcions de revalidar el títol en un final d’alt voltatge! +Info

HG-Territori pel Bé Comú

Can Soler ha acollit el projecte amb què l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú promou al districte una gestió sostenible i compromesa amb el territori +info
ECAS-Acció Comunitària 
La Jornada “Acció Comunitària: quin és el rol de les entitats?” va obrir debat amb les intervencions de la filòsofa Begoña Roman i el consultor social Fernando Fantova. Ho amplia Social.Cat que recull també aquest article on Anna Tomàs, directora a la Fundació i vocal-ECAS d’Acció Comunitària, reflexiona sobre la repolitització de les entitats socials. 

Agenda

Joves i Salut Mental

Dilluns 27 la Comissió de Participació de BCN Salut Mental obre un espai on debatre sobre l’atenció i la prevenció en persones joves.
17h a la Casa del Mar +info

La #3TuFEST canvia el 2019

Ens hem fet algunes preguntes i la Festa d’Estiu de la Fundació canvia de mes, d’horari i de lloc! Per marcar al calendari: 28 de juny, matí, al Mas Guinardó!
Ets a les xarxes? Ens hi pot seguir amb la informació més actualitzada:
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Vols canviar com reps aquests correus electrònics?
Actualitza les teves dades o dona’t de baixa d’aquesta llista

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content