Butlletí #019 gener 2020

*|MC:SUBJECT|*
Butlletí Fundació Els Tres Turons #019 · Gener 2020
Llegir al navegador

Dia a Dia

Els Grups Motors avancen

El 2019 la Fundació va iniciar Grups Motors per revisar pràctiques professionals, actualizar coneixements i fixar objectius en àrees clau. Ja estan actius els grups en Primera Persona i Ètica, guiats per Hernan Sampietro i Maria Àngels Porxas respectivament. El tercer grup abordarà la Perspectiva Gènere a tots els serveis.

Breus

Dones cuidadores

La Tarantela #162 parla de la dona cuidadora, la globalització, la pobresa energètica i moltes coses més! Escolta-la aquí. La transformació social pren forma d’ona al 90.1Fm Bocaradio!

La XIB celebra 5 anys

La Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona va celebrar 5 anys amb totes les entitats que la integrem. Seguim treballant en l’àmbit de la salut mental la taxa d’ocupació de l’INE marca mínims.

Amb l’Apropa Cultura a Betevé

La Família Barris de Betevé va passejar per Horta i el Carmel i ens va venir a trobar al Museu de la Música! Hi vam poder explicar què és l’Apropa Cultura i com facilita l’accés a lleure divers i cultural! A partir del min 38

Insocat 11 

El darrer informe Insocat fa èmfasi en la vulnerabilitat i l’exclusió associades a la població migrada, tant al procés migratori com per polítiques públiques. El seu risc de pobresa triplica el de les persones nascudes a l’Estat. 

Agenda

S’acosta el carnestoltes!

Dissabte 22 de febrer arriba la rua de Carnaval del Carmel! A partir de les 16:45h des dels Jardins Juan Ponce, organitzat pel Centre Cívic Carmel i el CC Boca Nord.

Diccionari de bioètica

El Departament de Salut i Termcat l’han presentat en versions online, en paper i en multimedia. Elaborat amb el Comitè de Bioètica de Catalunya conté 699 termes tematitzats incloent-hi #salutmental i #drets.   

Temps de ceràmica

A punt d’arrencar el primer full del calendari recuperem els rellotges fets al Servei de Rehabilitació Comunitària. Davant la fugacitat, temps amb consistència!

Cap a la Màgic Line

Gairebé tots els tallers de creativitat es preparen per aportar elements creatius cap a la Màgic Line que se celebra a Barcelona l’1 de març

Ecos 

Drets

El póster “Cuidar sin atar” va ser presentat a la Jornada UNED «Siglo XXI: La Salud Mental es un Derecho». Hacia una Salud Mental con Derechos. Enmarcada en aquest article de J.A Inchauspe de l’AEN.

+ Projecte Lliures

Dimecres 29 es es va celebrar el nou salt de Projecte Lliures per recolzar projectes referents en transformació social i lluita contra les desigualtats. Impulsat per Coop 57, ECAS i Òmnium.
Ets a les xarxes? Ens hi pot seguir amb la informació més actualitzada:
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Vols canviar com reps aquests correus electrònics?
Actualitza les teves dades o dona’t de baixa d’aquesta llista

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content