Butlletí #09 juny 2018

*|MC:SUBJECT|*
Butlletí #009 · maig 2018 
Llegir al navegador
Dia a dia
[DOBLET!] Poques setmanes després de guanyar la lliga el Pol+ ha tancat la temporada amb doblet després de guanyar el torneig de Cloenda. 
[LA LLAVOR GROGA] Els tallers de fusta i ceràmica del Servei de Rehabiltació de la Fundació han realitzat l’ornamentació de l’hort de la Ludoteca del Centre Cívic Casa Groga a la festa de La Llavor Groga “Replantem la llavor”
[Act2Learn!] Can Soler acull fins el 20 de juliol un projecte enfocat a la inserció laboral de sis joves de la Fundació i del GHM Les Corts, ho explica Red Isem.
[ITÀLIA] Va guanyar la Dream World Cup disputada a Roma per 10 equips amb processos de recuperació en #SalutMental de quatre continents. El Carlos i el Jordi, jugadors, es van sumar amb el Max al combinat de la Lliga Esport i Salut, el combinat català.
ECOS
[DIÀLEG OBERT] cinc professionals de la Fundació van ser a la formació amb Jaakko Seikkula. El psicòleg Daniel Mackler permet l’acosta des de Finlàndia en aquest documental (ANGLÈS). 
[ENTREVISTA] Alberto Ortiz Lobo, autor d’Hacia una psiquiatría crítica, va ser a Cotxeres de Sants parlant d’Excesos y alternativas en salud mental, Catalunya Plural publica aquesta entrevista.
[DRETS] Veus, l’AEN, Consaludmental, i En primera persona, s’uneixen per tal que el Consell Europeu no signi un protocol que permeti ingressos i tractaments involuntaris en un protocol adicional.

[ESPECIAL] Dia de l’Orgull Boig

L’Orgull Boig marca punt d’inflexió: per 1a vegada d’ençà que va néixer al Canadà (1993), diverses ciutats es van unir el 20 de maig a tot l’estat en la jornada, festiva i reivindicativa de l’Orgullo Loco. +Info 
Trobareu més videos de l’Orgull Boig a Barcelona aquí.
Campanya #0Contenciones
El 5 de juliol: va arrencar la campanya #0Contenciones amb l’objectiu d’accelerar-ne l’eliminació. La campanya difon materials, visibilitza els efectes de la pràctica en persones ateses i professionals, mostrant experiències a on s’ha deixat de lligar les persones  i, fins i tot, s’han obert les portes de les unitats d’hospitalitzacio.
 
Organitzada pel col·lectiu LoComún i amb aquest VIDEO de campanya ha rebut suport d’entitats en 1ª persona més enllà de l’estat espanyol, i de grups de professionals com l’AEN autora d’un quadern contra els tractaments coercitius.
[A PREMSA]  S’han escrit en articles com aquest, a El Salto Diario o aquest, a El periódico. Aquesta és la notícia des de Consaludmental i aquest el programa de Ràdio Nikosia.
Thomas Emmenegger va ser a Barcelona. El cap d’organització sociopsiquiàtrica al Ticino(Suïssa) va explicar al V congrés d’infermeria en salut mental com el seu equip va abandonar la contenció l’any 2014.
Agenda
[FESTA D’ESTIU] S’acosta la Festa d’Estiu i des de la comissió comunitària ja s’han tancat tallers, espectacle de circ i ja tenim imatge pel cartell de l’SRC! És aquesta:
[PDA] La Planificació de Decisions Anticipades afavoreix que les persones rebin un tracte més respectuós i d’acord amb les seves necessitats. Barcelona Salut Mental organitza aquest acte per parlar-ne a la Casa del Mar a les 17h.
[CAN SOLER] El 25 de juny ens trobem amb el claustre de l’Escola Font d’en Fargas per avaluar, compartir experiències i millorar el #ProjecteJunts.
[l’ALTRE FESTIVAL] El 3, 16 1 18 de juny tindrà lloc un tast d’aquest magnífic festival d’arts escèniques que es desdobla al Kursaal de Manresa i a la Fabra i Coats de Barcelona. Aquest enllaç et porta al programa.
Twitter
Facebook
YouTube
Website
Vols canviar com reps aquest butlletí?
Actualitza les teves dades o dona’t de baixa d’aquesta llista


*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Pin It on Pinterest

Share This