L’Altre Festival torna amb força

Publicat el 29 juny, 2021

La Fundació hi participa en tres espais diferents

Després d’una edició 2020 marcada pel confinament L’Altre Festival ha tornat a desplegar creativitat al recinte de la Fabra i Coats. Entre el 25 i el 27 de juliol més de vint propostes han subratllat que la guspira entre les arts escèniques i la salut mental segueix molt viva. En una sisena edició encara amb mesures de seguretat i dimensions més reduïdes actors i actrius van fer tornar la màgia als escenaris amb un participació de la Fundació que hi va sumar per partida triple.

Teatre, ràdio, subtítols i voluntariat

Enguany la participació de la Fundació ha anar més enllà de les propostes teatrals. La companyia Teatro de Pacotilla, vinculada al Club Social Pol Positiu, va estrenar l’obra El Viaje davant una sala plena. El programa de radio La Tarantela, vinculat també al Pol Positiu, va participar a la Marató de ràdios en un espai compartit amb Gigantes y Molinos, present des de la primera edició de l’Altre Festival. Finalment l’Activitat d’Accessibilitat Audiovisual del Servei d’Inserció Laboral i l’empresa d’inserció de la Fundació, Passar Via, van col·laborar en la subtitulació de l’obra Mi padre no era un famoso escritor ruso.
La Fundació dona suport institucional a L’Altre Festival, que se celebra des de 2015 i també a través del voluntariat que ajuda a fer-lo possible any rere any.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut