Un #8M amb ecos en àmbit de salut mental

Publicat el 8 març, 2019

Avui 8 de març recordem que la discriminació de la dona influeix en el seu benestar enllaçant diverses iniciatives que ho reflecteixen:

Obertament explica, a més, que la discriminació esdevé doble amb l’estigma lligat a diagnòstics psiquiàtrics i situacions d’exclusió específiques per a la dona. Ho trobaràs a la seva web!

Clica la imatge per conèixer la campanya

El 2017 la Confederación Salud Mental España publicava que el 75% de les dones amb problemes de salut mental pateixen violència en àmbit de parella o familiar. Avui Salut Mental Catalunya transforma aquesta i d’altres dades en imatges que visibilitzen la discriminació:

L’associació estatal AEN – Profesionales de Salud Mental llista motius per una vaga feminista en un manifest on recorda la violència masclista palpable en dones ateses, la precarietat, la desigualtat o el tracte discriminatori tant en àmbit clínic com en dones professionals.

Diari ARA recorda que el codi postal, l’indret on es viu, pot determinar les condicions materials de vida, el gènere predisposa a major precarietat laboral: a Catalunya les dones cobren un 23% menys i en feines de menys reconegudes.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut