La #CactusExperience ja té format presencial

Publicat el 10 juny, 2021

L’aprenentatge servei suma presencialitat a Can Soler

Després de l’èxit de l’edició confinada de 2020 hem celebrat la #CactusExperience 2021 presencialment a Can Soler. L’activitat ha permès de nou tancar etapa a primària a l’alumnat de sisè de l’Escola Font d’en Fargas amb el guiatge dels participants de l’activitat de jardineria del servei de Joves.

Les nenes i nens de sisè curs han realitzat la pràctica de germinació i transplantament de cactus, una espècie vegetal molt resistent i adaptable. Amb la supervisió de les participants de l’activitat de jardineria i l’ajuda d’alumnes de cinquè curs les nenes i nens de sisè es van endur la seva planta a casa. Després de cuidar-les les tornaran a l’escola com a ex alumnes en un espai de memòria que les jardineres i jardineres de la Fundació adequaran al centre per recordar l’impacte dels anys 2020 i 2021.

Aquesta activitat d’aprenentatge i servei permet reimpulsar la col·laboració amb l’Escola de Font d’en Fargas i el treball cooperatiu mediambiental reformulat durant la pandèmia. També permet afegir un entorn de dinamització que se suma a les activitats de l’aula de natura de l’escola i de Can Soler.

https://www.youtube.com/watch?v=BVYnXoLgnYc
Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut