Torna el VideoConcurs del Sarau Poètic

Publicat el 12 març, 2019

Torna el Sarau Poètic amb Videoconcurs i novetats

S’acosta Sant Jordi i el Sarau Poètic prepara el llançament del segon #VídeoConcurs amb dos premis i un taller de creació poètica. Pots consultar les bases aquí. Amb l’objectiu d’atorgar valor més enllà del nombre de ‘likes’ en la votació qua anirà vinculada a xarxes socials enguany el concurs inclou també premi amb jurat vinculat a  la creació audiovisual i poètica.

El Sarau creix amb un taller al Boca Nord

L’entrega de premis del concurs tindrà lloc el 23 d’abril a la Biblioteca Juan Marsé, dins un Sarau Poètic que s’estira amb un taller de creació poètica que dinamitzarà la poeta Núria Martínez-Vernis. El taller s’allotjarà al centre cívic Boca Nord també on es projectaran els vídeos presentats a concurs.

Comença la campanya!

Aviat penjarem les bases del concurs, mentrestant la campanya arrenca ja a les xarxes amb un primer vídeo per anar preparant el terreny. Més avall recordem els treballs fets per les persones que van participar al #VídeoConcurs 2018 on Moonmood i Pauete van ser els participants amb més vots. Participa-hi!

Vídeos del I Videoconcurs de 2018

https://youtu.be/QM5AW8Ga2Zwhttps://youtu.be/VoYK2PIcg_Ihttps://youtu.be/6nyuSNjhPLQhttps://youtu.be/2XukUk_Rbz4https://youtu.be/C6fNZjX-RCIhttps://youtu.be/eM6q4rRSuPUhttps://youtu.be/iGX51t2vyfMhttps://youtu.be/OTv4evH6JSUhttps://youtu.be/Bp_7lZ8vfuIhttps://youtu.be/5ZufX2pPo9Uhttps://youtu.be/suYsmWfB6s4

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut