Modifiquem actes d’acord a les mesures de prevenció pel SARS-CoV-2

Publicat el 11 març, 2020

Degut a les recomanacions en matèria de prevenció epidemiològica disposades pel Departament de Treball i Afers Socials en relació a l’àmbit de la salut i al col·lectiu de persones ateses en àmbit de la salut mental aplacem diversos actes previstos. També ajornem espais formatius que puguin aplegar a professionals de diversos serveis de la Fundació. Els llistem a continuació esperant que les mesures de contenció permetin reprogramar-los aviat.
Per altra banda us recordem que podeu trobar informació actualitzada i directament de fonts oficials a adreces web com ara el Canal Salut de la Generalitat o a l’Agència de Salut Pública de Barcelona

Ajornem la jornada prevista pel divendres 27 de març >> Posposem la III Jornada Esportiva que enguany suma vòlei platja, pàdel i spinning i que se celebren al Club Municipal de Tennis de Vall d’Hebron. Fins que la reprogramació sigui possible seguim promovent l’esport i l’activitat física com a eina de salut i socialització!

Ajornem la celebració de les activitats dins el marc del Sarau Poètic >> Ajornem el tallers de creació poètica orientat al dia de Sant Jordi i el taller d’eines audiovisuals previst pel III Videoconcurs del Sarau Poètic. Queda ajornada també l’exposició en espai públic de diverses creacions artístiques.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut