Degut a les recomanacions en matèria de prevenció epidemiològica disposades pel Departament de Treball i Afers Socials en relació a l’àmbit de la salut i al col·lectiu de persones ateses en àmbit de la salut mental aplacem diversos actes previstos. També ajornem espais formatius que puguin aplegar a professionals de diversos serveis de la Fundació. Els llistem a continuació esperant que les mesures de contenció permetin reprogramar-los aviat.
Per altra banda us recordem que podeu trobar informació actualitzada i directament de fonts oficials a adreces web com ara el Canal Salut de la Generalitat o a l’Agència de Salut Pública de Barcelona

Ajornem la jornada prevista pel divendres 27 de març >> Posposem la III Jornada Esportiva que enguany suma vòlei platja, pàdel i spinning i que se celebren al Club Municipal de Tennis de Vall d’Hebron. Fins que la reprogramació sigui possible seguim promovent l’esport i l’activitat física com a eina de salut i socialització!

Ajornem la celebració de les activitats dins el marc del Sarau Poètic >> Ajornem el tallers de creació poètica orientat al dia de Sant Jordi i el taller d’eines audiovisuals previst pel III Videoconcurs del Sarau Poètic. Queda ajornada també l’exposició en espai públic de diverses creacions artístiques.

Print Friendly, PDF & Email