I Jornada Esportiva de Pàdel i Spinning

Publicat el 16 març, 2018

«Fem salut a través de l’activitat esportiva a la comunitat»

La Fundació els Tres Turons organitza el divendres 23 de març unes jornades esportives centrades en activitats poc habituals: l’spinning i el pàdel. Volem compartir amb d’altres entitats experiències amb pràctiques que van més enllà d’esports tradicionals com el futbol o el bàsquet i que, pel temps que fa que hi comptem (set anys amb l’spinning i un any i mig amb el pàdel) podem dir que són accessibles, poc lesives i molt inclusives per admetre diferents nivells de participació i possibilitat d’individualitzar l’atenció a les necessitats de qui hi participa.

Divendres portarem a terme petites sessions d’spininng a l’aire lliure així una aproximació al Pádel al Centre Municipal Tenis Vall    d´Hebron (metro Montbau, L3, sortida Palau Olímpic). L’objectiu,  facilitar una primera presa de contacte amb aquests esports i mostrar com aquestes activitats no només poden estar a l’abast de tothom sinó que tenen, a més punts forts per tal d’adaptar-se a les necessitats específiques de cada persona.

Les Jornada Esportiva s’iniciarà a les 9:30 i fins les 13:30 hores. Les inscripcions s’efectuaran al mateix Centre Munipal de Tennis Vall d’Hebron, divendres de 9,30 a 10h. Agraïm el suport rebut per part de la Federació Catalana de Tenis, del Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron i de la cadena de supermercats Consum, que participarà proporcionant avituallament líquid i sòlid.

 

Us hi esperem

 

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content