Ha arribat "La Carmela" La galeta de la Fundació Els Tres Turons

Voleu que fem una Carmela per la vostra entitat?

Volem establir col·laboracions amb entitats que vulguin una Carmela personalitzada pels seus actes, aniversaris o com una forma de donar-se a conèixer.
Go to Què és?

Què és?

La Carmela és una galeta que està elaborada des del taller de cuina del Servei Prelaboral de la Fundació Els Tres Turons. El seu nom és un homenatge al barri del Carmel on neix la Fundació.

Go to Com ho fem?

Com ho fem?

En el taller de capacitació laboral vinculat a l’especialitat de cuina mitjançant les tècniques d’elaboració artesanal de galetes.

Go to Què ens aporta?

Què ens aporta?

Permet que les persones que assisteixen al servei puguin adquirir i millorar les seves competències laborals.

Go to Què us aportem?

Què us aportem?

Un producte personalitzat i de qualitat amb el valor afegit fruit d’una col·laboració entre entitats.

Go to Què us demanem a canvi?

Què us demanem a canvi?

Us proposem un intercanvi: nosaltres posem l’elaboració de la galeta i l’entitat col·laboradora aporta el material necessari per realitzar-la.

Go to Com?

Com?

Omple aquest formulari perquè ens puguem posar en contacte amb vosaltres.

Fundació Els Tres Turons

Promoció de la salut mental comunitària, atenció integral, treball al territori, participació i ciutadania, inclusió social.
Coneix la Fundació

Els Tres Turons som una entitat d’iniciativa social i sense afany de lucre creada el 1985 al Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. La nostra finalitat és la promoció de la salut mental comunitària, atenció integral, treball al territori, participació i ciutadania, inclusió social.

La població atesa són persones joves i adultes amb dificultats greus de salut mental. La Fundació, amb vocació social pública, desenvolupa els diferents serveis i accions que es porten a terme al servei de la Xarxa Pública d’Atenció en Salut Mental.

  • Prestació de serveis sanitaris i socials en salut mental, dirigits a promoure els drets de ciutadaniade les persones ateses des d’un abordatge integral i integrat en el territori.

  • El nostre objectiu és afavorir la inclusió social de les persones que pateixen trastorns mentals, ja que es poden trobar en situacions d’exclusió social i necessitar una intervenció que vagi més enllà del tractament de la seva simptomatologia i que en potenciï la integració social.

  • Els nostres serveis estan concertats i/o subvencionats per diferents administracions públiques (Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona) i institucions privades. Tots els serveis estan acreditats per la norma ISO 9001:2008

La Carmela

Coneix la nostra galeta

Contacte

Si vols més informació o t'interessa el producte deixa'ns el teu contacte