Butlletí #001 octubre 2016

*|MC:SUBJECT|*
Butlletí mensual 001- octubre 2016 · Fundació Els Tres Turons
 
Mira aquest correu al teu navegador
Benvolguts/des, 
Us presentem el primer número del Butlletí intern de la Fundació. 
En aquesta publicació de caire mensual es recullen les notícies més rellevants de l’activitat dels diferents serveis.
Esperem que sigui una eina útil i que millori la comunicació interna de l’entitat.
Destaquem
Aquest correu forma part del desplegament del nou pla de comunicació de la Fundació. Si vols deixar-nos la teva opinió ho pots fer a comunicació@els3turons.org. Gràcies.

Estrena del documental: Els Tres Turons, històries de vida

Fem 30 anys, estrenem documental


Dins del marc dels actes de celebració dels 30 anys de la nostra entitat, el dia 24 de novembre estrenem el documental Els Tres Turons, històries de vida. als cinemes Girona de Barcelona, acte al que esteu tots convidats.  El dia 26 d’octubre projectarem un tràiler per obrir els actes del Dia Mundial de la Salut Mental d’aquest any (…)

Més info a la nostra web…

Celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2016

Diàleg i implicació: sobreviure a la xarxa · DMSM 2016


Enguany a la Fundació Els Tres Turons celebrem el Dia Mundial de la Salut Mental el dimecres 26 d’octubre al Casal de Barri Font d’en Fargues, de 18 a 20h.

Amb el títol “Diàleg i implicació: sobreviure a la xarxa”,  volem debatre sobre les diferents formes de manegar-se a la xarxa pública de salut mental. Volem parlar sobre els elements que  poden afavorir les bones pràctiques, definir-ne algunes i  debatre quins posicionaments  es donen tant per part dels usuaris com dels professionals (…)
Més info a la nostra web…

Ja fa 3 anys que estem a les xarxes socials

 
Encara no ens coneixes? Si estàs a Twitter, Facebook o YouTube segueix-nos i difon la nostra tasca a altres entitats, amics i coneguts fent “M’agrada” o compartint els nostres continguts al teu perfil.

Quasi 1.000 seguidors a Twitter, fregant els 500 al Facebook i més de 70 vídeos al YouTube.

 

Difon la nostra tasca!!

Diversos

Servei Suport Vida Independent: Increment del parc d’habitatges


S’ha incorporat al Servei dos habitatges nous, el primer cedit pel Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona i l’altre per la Fundació Habitat 3, el que ens permet poder oferir 4 llocs de vida més dins del Servei de Suport de Vida Independent de la Fundació.
Més info…

Hem estat al “V Congrés del Tercer Sector Social” amb Aprenentage Servei


La setmana del 14 al 17 de juny es va celebrar el “V Congrés del Tercer Sector Social”. La Fundació va participar presentant l’aplicació de la  metodologia d’Aprenentatge Servei,  proposta implementada als serveis de rehabilitació. La presentació va fer a l’Àgora d’Experiències i també a les visites a entitats, on els congressistes van poder conèixer el projecte que la Fundació està desenvolupant als entorns de la masia de Can Soler.
Més info…

Accessibilitat Audiovisual: Teatre accessible


Els dies 8 i 9 d’octubre vàrem participar en la subtitulació en directe de les obres de teatre El Petit Príncep, de la companyia N54 Produccions al SaT! Teatre El Coronel Ocell, companyia ICC Teatre Obert  (Centre Cívic de Les Corts)Aquesta va estar realitzada per participants del taller d’Accessibilitat Audiovisual del Servei Prelaboral de la Fundació. 
Més info…

10 anys d’Acord Ciutadà


Aquest 27 de setembre, els membres Xarxa d’inserció laboral de Barcelona (XIB), de la qual formem part, vàrem participar al 10è aniversari de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva que es va organitzar al CCCB.


més info 

La Fundació a la presentació de l’informe de la Xarxa d’Inserció Laboral de Barcelona

El 20 de juny de 2016 fou la presentació per part de la Segona Tinent d’Alcalde de Barcelona, Laia Ortiz, dels resultats de la Xarxa d’Inserció Laboral de Barcelona (XIB) a la que pertany la Fundació.

Intervingué Lluís Pérez, director de Serveis Generals de la Fundació Els Tres Turons.
Més info…

Aplicació de l’Aprenentatge Servei a la rehabilitació psicosocial en salut mental


El #ProjecteCanSoler té com a objectiu la recuperació per a la comunitat de l’espai agrícola i forestal de la Masia Can Soler, al districte d’Horta Guinardó de la ciutat de Barcelona, que es trobava en estat d’abandonament i degradació. A la vegada, aquest projecte promou la implicació de la població infantil en la conservació i recuperació d’espais naturals (…)
Més info…

Vídeo està realitzat en el marc del #ProjecteCanSoler amb imatges de l’activitat i testimonis dels participants.
#ProjecteCanSoler - Aprenentatge Servei a Collserola

Exposició “Natura ésCultura” amb la Fundació Setba

El dia 8 d’octubre es va inaugurar l’exposició “Natura ésCultura” al Museu de Manresa de la ma de la Fundació Setba en el marc del Dia Mundial de la Salut Mental 2016 on participàvem SusoespaiRàdio Nikosia, Alterarte i la Fundació Els Tres Turons.


Més info…

XI Jornada de voluntariat en l’àmbit de la salut

Arriba l’11a edició de la Jornada de voluntariat en l’àmbit de la salut sota el títol “Voluntariat i salut mental” que se celebrarà el pròxim 25 d’octubre a la Casa del Mar de Barcelona. L’acte, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) amb la col·laboració d’algunes entitats federades, vol ser un espai de reflexió, de sensibilització i d’aprenentatge compartit.


Més info…

Millora de software i projecte DONO

La Fundació amb la voluntat de millorar els recursos de software, correu electrònic i programari ofimàtic en general compta a partir d’aquest mes de setembre amb el suport del projecte DONO. Aquest és un projecte que dóna suport a organitzacions no governamentals oferint-los l’accés a donacions de software i hardware dels seus socis donants (Més info…)

Twitter
Facebook
YouTube
Website
Aquest correu forma part del desplegament del nou pla de comunicació de la Fundació. Si vols deixar-nos la teva opinió ho pots fer a comunicació@els3turons.org. Gràcies.
La nostra adreça postal:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

No volies rebre aquest correu?
esborra’t d’aquesta llistat

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content