La Xarxa Barcelona d’Inclusió al mercat ordinari de treball (XIB) a la jornada de l’Acord Ciutadà

Publicat el 3 oct., 2016

10 anys d’Acord Ciutadà

Aquesta setmana, els membres de la XIB vàrem participar al 10è aniversari de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva que es va organitzar al CCCB.

Treball en xarxa
El 27 de setembre Barcelona va celebrar el treball en xarxa de l’Ajuntament i les entitats socials de la ciutat. La jornada va esdevenir un punt de trobada, reflexió, acció i posada en comú entre tots els actors que conformen i que han conformat l’Acord aquests deu anys.
En el marc de la trobada vàrem gaudir del diàleg de Saskia Sassen amb Josep Ramoneda sobre el món urbà, les desigualtats i els noves apropiacions.
La Xarxa Barcelona d’Inclusió al mercat ordinari de treball (XIB) va col·laborar en l’assessorament per l’accessibilitat a l’acte de les persones amb discapacitat, es va comptar amb subtitulació per persones sordes i servei d’acompanyament pels assistents que així ho van requerir.

Més de 600 entitats
L’Acord Ciutadà és un espai de participació i d’acció conjunta per construir una Barcelona més inclusiva i per avançar en els drets socials de cada veí de la ciutat, un espai referencial de l’acció social i un exemple de construcció compartida i d’aprofitament de la intel·ligència col·lectiva dels nombrosos agents que operen a la ciutat.
Felicitats Barcelona, felicitats Acord. Orgullosos y orgulloses de seguir amb el compromís de treballar en xarxa per una Barcelona, cada cop més inclusiva.

Font de la noticia: http://ajuntament.barcelona.cat/accessible/ca/noticia/10-anys-dacord-ciutadza

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut