Signem el conveni del pis d’Encuny

Publicat el 16 oct., 2019

Celebrem prendre part en la signatura d’un dels convenis de cessió d’habitatge anunciats per part de l’Ajuntament de Barcelona i que anunciàvem al juliol. Cada nou espai de vida al servei de l’acompanyament integral de les persones obre portes a processos de recuperació i rehabilitació. L’habitatge és un element fonamental del camí cap una Vida Independent. 

Els convenis signats per l’’Ajuntament permeten a 11 entitats de l’àmbit de la inclusió social gestionar 14 habitatges al carrer de l’Encuny, número 7 adquirit al darrer mandat i que forma part del parc d’habitatge públic de la ciutat. L’Ajuntament amplia aquí la notícia.

14 habitatges per 33 llocs de vida

A la Fundació aquest nou conveni augmenta fins a 14 els habitatges d’inclusió dins un programa que ofereix 33 llocs de vida, en compliment de l’Acord de la Mesa d’Accés a l’Habitatge Públic de l’Ajuntament de Barcelona per a la seva destinació a Inclusió Social, celebrada el passat 11 de març.

27 places concertades a la cartera de serveis

Per altra banda, el Departament de Treball Afers Socials i Famílies publicava la Resolució per a la provisió de serveis socials de l’àmbit de protecció social d’acord amb l’Ordre TSF 223/2018. Així 27 places dels habitatges de la Fundació passaran a ser Llars amb Suport de la cartera de serveis de l’àmbit de la salut mental.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut