Estrena del documental: “Els Tres Turons, històries de vida”.

Publicat el 21 nov., 2016

Fem 30 anys: estrenem el documental

Dins del marc dels actes de celebració dels 30 anys de la nostra entitat, el dia 24 de novembre estrenem el documental Els Tres Turons. L’acte es celebrarà el proper 24 de novembre a les 18h als Cinemes Girona, al carrer Girona 175, 08037 Barcelona.

Per assistir a l’estrena, per tema d’aforament, heu d’inscriure-us a través d’aquest formulari online: https://goo.gl/forms/obis9FlanouYBe942 o bé trucant al 93 429 32 10.

Per altra banda, també podeu seguir la campanya pels clips promocionals que anem llançant fins el dia de l’estrena al nostre Twitter o Facebook. El hastag utilitzat a les xarxes socials per publicar és #30AnysF3T.

El documental està realitzat per la productora New Division.

 

Breu sinopsi del documental:

A través dels testimonis i històries de vida dels protagonistes del documental es realitza un recorregut pels canvis i transformacions del model d’atenció a les persones amb trastorns de salut mental.

La Fundació Els Tres Turons, una entitat sorgida i impulsada fa 30 anys al barri del Carmel per un grup de veïns, veïnes i professionals, ha estat una de les protagonistes en aquest procés de promoció de la salut mental comunitària. De la institucionalització a un model centrat en l’atenció en la comunitat.

Del tracte deshumanitzador del manicomi al respecte i la reivindicació dels drets de ciutadania. De la segregació a la promoció de l’autonomia personal.

Actes previstos

L’estrena d’Els Tres Turons, històries de vida comptarà amb intervencions de les seves directores, Paula Ustarroz i Sonia Pons; els tres protagonistes del documental, Mila Elvira, Jesús Naranjo i Joan Vilalta; la vicepresidenta de la Fundació i directora de l’Associació Salut Mental Horta-Guinardó, Alicia Roig Salas; Alfons Santos, Director de la Fundació.


Us deixem el Tràiler del documental: 


Descàrregues relacionades:

Nota de premsa: [download id=”3582″]

Invitació a l’estrena: [download id=”3455″]

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut