«Todo Por Jugar» en obert a YouTube

Publicat el 6 abr., 2021

El documental d’Otoxo productions ara en obert

La pel·lícula està protagonitzada per l’equip de futbol Pol Positiu del Club Social de la Fundació Els Tres Turons. ‘Todo por jugar’ ha estat elaborat per Otoxo Productions com a encàrrec de la Fundació Els Tres Turons, que treballa amb persones joves i adultes amb dificultats greus de salut mental. És un film vibrant que recull com la suma i la connexió generen confiança a l’equip del Club Pol Positiu a la Lliga EsportiSalut.

Un dels missatges que vol transmetre el documental és la necessitat de sentir-nos formant part d’un equip i d’una comunitat. Tal com expressen en algun moment les persones que el protagonitzen: “el futbol sana, et fa lluitar, et fa sentir, et fa sofrir i et fa sentir viu”.

«Carlos té 33 anys i viu amb esquizofrènia. També és porter i capità d’un equip de futbol. Alguns dies, no pot enfrontar-se a la sortida del llit. Alguns dies acaba a l’hospital. Tot i això, cada setmana és allà per a un entrenament dur i rigorós amb el FC Pol Positiu»

Després d’emetre’s al programa Doc’s de BETEVÉ ara t’oferim de veure el documental a través del nostre canal de YouTube, ara ja en obert per a tothom.

Tot per jugar, segueix el viatge dels 18 jugadors que formen l’equip. El seu entrenador, Max, és implacable, però obté resultats (l’equip porta dos anys invicte) i a Barcelona, ​​una ciutat tan sinònima de futbol, ​​fins i tot en una lliga local, és un rècord que val la pena tenir en compte».

El documental es va estrenar als cinemes Girona al desembre de 2018.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content