Dia Mundial de la Salut Mental a la Fundació

Publicat el 25 oct., 2017

El divendres 20 i al Casal de Joves de la Font d’en Fargues la Fundació va celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental amb una tertúlia titulada “Educació i Salut Mental, treballant la gestió emocional des de la infància”. La taula de convidats va comptar amb la participació de Susana Brignoni, psicòloga clínica i psiconalista, Georgina Giner, estudiant de sociologia i activista per Obertament, Arantxa Ribot, pedagoga i especialista en educació emocional i Jaime González, psicòleg i director de l’Escola Magòria.

[huge_it_slider id=”12″]

 

En una conversa d’hora i mitja seguida d’una hora d’interacció amb el públic els quatre convidats van desplegar i van aprofundir punts de vista anticipats, en part, en clips que podeu veure al canal de YouTube de la Fundació.

Com s’expressa el malestar a la infància? De quina manera ha canviat el paradigma d’atenció en salut mental? Com s’atén a les escoles? Quina mida haurien de tenir? Entre quines aigües naveguen les famílies? Cal que l’educació emocional formi part del currículum educatiu? Quins projectes fan èmfasi en l’educació emocional?

En qualsevol cas va quedar clar que les respostes no són senzilles i els seus abordatges comprometen aspectes molts diversos de la societat en què vivim. Com que la millor manera de copsar el debat és veient-lo editarem el video de la tertúlia. Si no vareu poder venir serà una manera de que pugueu participar-hi.

 

 

 

 

 

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content