El 10è Qualifica’t passa exàmens

Publicat el 18 juny, 2024

Dijous 13 de juny els darrers exàmens del 10è QUALIFICA’T van posar a prova l’alumnat del curs a l’INS Les Salines del Prat del Llobregat. Durant tot el matí, es van dur a terme tres proves teòriques en diverses aules de l’institut que van consistir a identificar plantes correctament, a identificar i reconèixer espècies botàniques amb nom científic i popular, així com peces de sistemes de rec i eines de treball de camp tenint en compte el detall tècnic i les característiques d’ús. 

La jornada va acabar amb una validació de coneixements a través d’una experiència pràctica de poda i definició de contorns d’arbustos, on el professorat de Les Salines va valorar l’ús de diferents eines de tall manuals i elèctriques.

El Qualifica’t forma part del taller de Manteniment d’Espais Urbans del Servei d’Inserció Laboral, dirigit a persones ateses en dispositius de la xarxa de salut mental.

Expertesa validada per l’Institut Les Salines

El Qualifica’t té una durada aproximada de tres mesos i ofereix un marc formatiu d’avaluació continuada i acreditada (immediatament en cas de tenir l’ESO aprovada) homologable a una unitat formativa del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria. En el marc d’una col·laboració que ha evolucionat amb els anys, l’Institut Les Salines del Prat del Llobregat valida els coneixements corresponents a la Unitat Formativa 1 de Manteniment i restauració de jardins i zones verdes del Mòdul 7 de Manteniment i millora de jardins i zones verdes.

https://youtube.com/shorts/bb_zhPjcwt0?si=n00GokGTGGiJGarD
Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut