S’obren les inscripcions pel Qualifica’t 2024

Publicat el 7 febr., 2024

El taller de Manteniment d’Espais Urbans del Servei d’Inserció Laboral de la Fundació engega una nova edició del Qualifica’t, un programa de mesures flexibilitzadores per a l’assessorament i el reconeixement de la formació.

El programa impulsa un taller dirigit a persones ateses en dispositius de la xarxa de salut mental que tindrà una durada aproximada de tres mesos i oferirà una formació d’avaluació continuada homologable a una unitat formativa (concretament el mòdul 7) del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria.

Per disposar de l’acreditació final cal que les persones canditates tinguin l’ESO aprovada. En cas de no tenir-la es podrà realitzar la formació però no es disposarà de l’acreditació fins aprovar l’ESO.

Certificació acadèmica amb l’Institut Les Salines

L’Institut Les Salines del Prat del Llobregat validarà els continguts del taller per obtenir un reconeixement acadèmic. Aquests continguts del cicle corresponen a la Unitat Formativa 1 de Manteniment i restauració de jardins i zones verdes dins el Mòdul 7 de Manteniment i millora de jardins i zones verdes.

 • Durada: 3 mesos (132 hores)
 • Inici: 18 de març
 • Finalització: 14 de juny

Dirigit a persones ateses en dispositius de la xarxa salut mental.

Contacte: trucan’s al 93 215 83 25 o envia’ns un correu a través del formulari que et deixem aquí sota.

Omple el formulari per demanar més informació

  Generic selectors
  Només coincidències exactes
  Cerca al títol
  Cerqueu contingut
  Post Type Selectors
  Cerca a les publicacions

  Pin It on Pinterest

  Share This
  Skip to content