Joves del programa Impulsem visiten la Fundació Tallers

Publicat el 18 nov., 2021

Professionals de Fundació Tallers comparteixen expertesa en una visita guiada

L’edició del programa ‘Impulsem el que fas’, vinculat al Servei de Joves, s’acosta a la seva fi. Una de les seves darreres accions ha permès conèixer la tasca de professionals de la Fundació Tallers. Des del Parc de Cervantes i gràcies a la seva expertesa les persones participants a l’Impulsem han pogut conèixer la feina duta a terme dia a dia a l’àrea de jardineria d’aquesta fundació. El contacte amb l’experiència professional ha permès veure, entre daltres coses, un ventall de tasques que inclou la plantació, el tall de la gespa, la retallada de tanques, la poda de les plantes i l’eliminació de brossa o males herbes.

La visita guiada per part de Fundació Tallers ha permès conèixer com funciona i quina és la metodologia i l’organització del seu Centre Especial de Treball, així com l’atenció i suport a les persones que en formen part. La Fundació Tallers, per altra banda, també va oferir l’accés a la seva borsa de treball de la fundació a totes les persones del programa Impulsem interessades.

Accions d’aprenentatge amb retorn social orientades a la recerca de feina

El programa ‘Impulsem el que fas’ cerca la millora de competències a través de metodologies de vinculació comunitària, com l’Aprenentatge i Servei, per facilitar l’accés al mercat de treball o al sistema educatiu a joves amb malestar psicològic. Les persones participants al programa aprenen en medi natural i aportant a la comunitat a través d’espais recuperats com a cultius i la conservació de l’entorn, que són oferts a entitats del territori per fomentar el retorn i la prescripció social. El programa té el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content