L’empresa Ambitec col·labora amb el programa Impulsem

Publicat el 5 nov., 2021

L’Empresa Ambitec, de grup Sorigué, va facilitar una ruta guiada pels seus serveis de jardineria i àrees verdes a persones usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària de Joves. Aquesta visita està emmarcada dins del  programa Impulsem el que fas, on la Fundació treballa l’habilitació laboral i prescripció social a la natura amb suport de Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona. Ambitec va invertir recursos tan materials, com personals per poder oferir-nos una experiència completa sobre la realitat professional del món de la jardineria.

Un impuls per conèixer el sector i encaixar millor amb oportunitats de feina

La visita va permetre a les persones participants tenir una imatge realista sobre la professió de jardiner/a. La ruta va oferir la possibilitat a les persones participants comentar amb professionals d’Ambitec les característiques de la seva feina i conèixer, de primera mà, en què consisteix el treball diari a l’àrea de jardineria. A més, professionals de l’àrea de RRHH es van oferir a explicar quines característiques es valoren específicament al sector de la jardineria en relació a possibilitats laborals i als requisits d’accés en la selecció de personal.

L’Impulsem el que fas té com a objectiu principal facilitar l’accés al mercat de treball i al sistema educatiu a persones joves amb malestar psicològic afavorint l’impuls econòmic del territori.


 

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut