IMPULSEM EL QUE FAS arrela a Can Soler

Publicat el 28 gen., 2021

Des del desembre de 2020 i fins el novembre de 2021 la Fundació posa en marxa un projecte d’habilitació laboral dins el programa Impulsem el que fas de Barcelona Activa. El projecte vol facilitar la projecció formativa o laboral amb un suport especialitzat a joves de 16 a 29 anys.

Les accions previstes cerquen la millora de compències de les persones participants a través de metodologies de vinculació comunitària com l’Aprenentatge i Servei. En un sol projecte els participants aprenen partint d’oportunitats derivades del medi natural desenvolupant, alhora, un retorn social. Els espais recuperats a través de les accions, cultius, conservació de l’entorn, seran posats a disposició de les entitats del territori per fer-ne un ús relacionat amb els fonaments de la prescripció social.

Accions d’aprenentatge des d’un entorn saludable

Les accions del projecte inclouen la plantació d’arbres fruiters, el seguiment de repoblacions forestals o el control d’espècies invasores. La masia de Can Soler dins el Parc Natural de Collserola permet generar espais de salut abordant: recuperació del patrimoni natural, espais agrícoles, forestals, camins i murs en sec. Orientat al retorn comunitari, el projecte permetrà passejades guiades de descoberta i dinamització d’accions d’educació ambiental orientades preferentment a població infantil, gent gran i dones en situació de vulnerabilitat.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut