Del 9 al 11 de novembre serem al Saló de l’Ocupació des de SIL BCN

Publicat el 5 nov., 2021

Del 9 l’11 de novembre la Fundació Els Tres Turons serà al Saló de l’Ocupació Juvenil a la Fira de Barcelona. Aquesta cita anual és d’interès tant per les persones en procés de recerca de feina com per les empreses que vulguin conèixer opcions d’acompanyament a la contractació que oferim les entitats que hi som presents. Enguany el Saló torna a coincidir amb el saló de negocis Bizbarcelona. Amb CHM Les Corts presentem programes d’inserció i acompanyament, socialitzant coneixement i compartint estratègies des del Servei d’Inserció Laboral (SIL) de BCN Salut Mental.

SIL BCN portarà el suport entre iguals en la inclusió laboral a l’Espai Comparteix

Dimecres 10 de 10:30h a 12:00h Sara Millan, tècnica d’inserció laboral de CHM Les Corts i de SIL BCN, parlarà del valor de les experiències Peer to Peer en l’àmbit de la inclusió laboral en salut mental. El suport entre iguals és un aprenentatge cooperatiu que permet reforçar competències laborals ajudant les persones a protagonitzar la seva evolució i contribuint a l’avenç d’altres persones. Presentar la metodologia Peer to peer a l’Espai Comparteix busca compartir-ne la innovació i les possibilitats que
ofereix en els processos d’inserció i alhora d’empoderament.

Serem presents també a la Xarxa d’Inclusió Laboral de Barcelona – XIB

El Saló de l’Ocupació comptarà també amb la presència de la Xarxa d’Inclusió Laboral de Barcelona – XIB de l’Acord Ciutadà. Des d’aquest espai un conjunt d’entitats de l’àmbit de la inserció laboral contribuim a impulsar projectes com l’Inclou Futur. Vinculada a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat la XIB integra també la inclusió laboral de persones que, amb o sense certificat de discapacitat, provinguin de serveis d’atenció en l’àmbit de la salut mental.

Consulta els actes que es podran seguir en streaming

Si t’interessa assistir al Saló de l’Ocupació però no hi pots assistir aquest any podràs seguir algunes de les sessions en directe i gaudir del contingut a demanda. Aquestes sessions són les conferències que trobaràs al menú de streaming un cop comenci el saló.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut