Inauguració de la plaça Gaia, restaurada per persones usuàries de la Fundació

Publicat el 4 juny, 2024

L’Institut Manuel Carrasco i Formiguera va inaugurar dimecres 29 de maig la plaça Gaia, un espai fins ara inutilitzat que les persones usuàries dels tallers de fusteria, hort i ceràmica de la Fundació han contribuït a rehabilitar.

L’actuació ha tingut lloc durant tot el curs per segon any consecutiu. Durant el procés de reforma de l’espai interior al centre, les persones usuàries implicades han preparat bancs, jardineres per a plantes, lleixes per a torretes i una caseta niu per a ocells que han fet l’espai més agradable, verd i habitable. Tot plegat amb l’ajuda dels alumnes, que hi han donat suport muntant algunes peces.

L’acte d’inauguració va comptar amb la participació dels alumnes de primer i segon d’ESO, així com de la directora del centre, Carme Clarós, i la patrona de la Fundació Lluïsa Terrades.

Per la seva banda, els delegats verds de l’institut -format per alumnes que coordinen el projecte d’Escola Verda-, van llegir un escrit d’agraïment a la Fundació, mentre que els alumnes de primer van fer uns punts de llibre per agrair la feina a les persones usuàries que han reformat la placeta.

Text d’agraïment dels delegats verds:

Estimats membres de la Fundació Els Tres Turons,

Ens agradaria expressar el nostre sincer agraïment per tot el que heu fet pel pati del nostre institut. Gràcies a vosaltres, ara tenim bancs nous, jardineres amb plantes i una preciosa caseta d’ocell.

Aquest projecte va començar a l’assignatura optativa d’Escola Verda, on vam dissenyar quins elements podríem afegir al pati per millorar-lo. Vam pensar en espais per seure, plantes per fer-lo més bonic i zones per a la fauna local. Ens va encantar imaginar un pati més verd i acollidor.

Els bancs són perfectes per seure i passar l’estona amb els amics durant els descansos. Les jardineres han donat vida i color al pati, i ens fan sentir més connectats amb la natura. A més, esperem trobar aviat algun ocell fent el niu a la caseta.

Tot això està transformant el nostre pati en un lloc més bonic i acollidor, on ens agrada passar temps.

Moltes gràcies per col·laborar amb l’institut per fer un pati millor!

Delegats i delegades verdes de 1r i 2n d’ESO

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content