Jornada “Parlem de drogues. És possible el consum responsable?”

Publicat el 20 set., 2023

Ocell de Foc organitza una xerrada sobre drogodependència amb dos experts en la matèria.

Ocell de Foc Barcelona Nord, un programa d’acompanyament a la població jove del qual la fundació n’és entitat integrant, organitza la jornada oberta “Parlem de drogues. És possible el consum responsable?” per a debatre al voltant d’aquest tema amb dos professionals experts en l’àmbit de les drogodependències.

La xerrada tindrà lloc dijous 28 de setembre de 17.30 h a 19.30 h al Casal de Barri La Barraca del Carmel (C/ Llobregós, 107) i està adreçada a joves, famílies i població en general.

L’acte servirà per plantejar per què es prenen drogues, com es genera l’addicció i els tipus de consum que hi ha.

Ponents:

Toni Calero és educador social especialitzat en drogodependències i salut mental. Va treballar en l’àmbit de les toxicomanies a l’Associació Benestar i Salut i a la Fundació Salut i Comunitat durant uns vuit anys. L’any 2002 va iniciar la seva tasca al sector de la salut mental des de la Fundació Els Tres Turons on, des del 2009, treballa exclusivament amb joves, col·laborant també amb el Centre Juvenil Martí Codolar.

Carles Sedó, de formació treballador social i pedagog, ha treballat en l’àmbit de les drogues des de 1986 en ajuntaments i al tercer sector. Ha participat en moviments socials en l’àmbit del consum crític, la reducció de riscos i les noves polítiques de drogues. És tècnic de l’Ajuntament de Santa Coloma.

Ocell de Foc

El programa Ocell de Foc està dirigit a jovent entre 16 i 30 anys, especialment aquell que pateix malestar emocional, oferint-lo suport en el procés de construcció d’una vida independent i participació activa a la comunitat. Així mateix, assessora entitats i professionals del territori amb implicació en l’atenció de joves.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut