Cinefòrum DES-NUDOS

Publicat el 21 set., 2023
Ocell de Foc organitza la projecció del documental de salut mental “DES-NUDOS”

Ocell de Foc Barcelona Nord, un programa d’acompanyament a la població jove del qual la fundació n’és entitat integrant, organitza un cinefòrum el proper dijous 28 de setembre.

Durant la jornada es realitzarà la projecció del documental “DES-NUDOS“, produït per Sant Joan de Déu i recomanat per joves d’entre 16 i 30 anys. La cinta recull set converses íntimes i personals sobre la vida i el món vist per set joves que pateixen algun problema de salut mental.  

“Des-nudos” dóna veu a aquests joves i també a les persones que els acompanyen de manera oberta, propera i personal amb l’objectiu de trencar estigmes sobre la salut mental. 

Posteriorment es durà a terme un debat sobre la mirada envers la salut mental.

L’acte tindrà lloc de 17 h a 18.30 h a la sala d’actes de l’Espai Jove Casa Sagnier. La jornada és gratuïta amb inscripció prèvia.

Ocell de Foc

El programa Ocell de Foc està dirigit a jovent entre 16 i 30 anys, especialment aquell que pateix malestar emocional, oferint-lo suport en el procés de construcció d’una vida independent i participació activa a la comunitat. Així mateix, assessora entitats i professionals del territori amb implicació en l’atenció de joves.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content