WeLab estrena el documental ‘Sant Genís en temps de pandèmia’

Publicat el 9 juny, 2022

Dimecres 8 de juny l’activitat audiovisual WeLab del Servei de Joves va presentar ‘Sant Genís en temps de pandèmia’, un documental que reflecteix com la gent gran va viure les restriccions de moviments i de contacte durant el període posterior al confinament. El film va suposar mig any de rodatge a partir de la Setmana Santa de 2021 i mig d’edició i va comptar amb la complicitat imprescindible d’homes i dones vinculades al Casal de Gent Gran de Sant Genís dels Agudells.

El contacte entre joves i gent gran no només ha permès la realització del documental, també ha generat espais de vincle que han permès acostar experiències des de viscudes des d’experiències de vida compartides des de dos moments tan diferneciats com ho són la joventut i el que anomenem tercera edat.

Una estrena amb ‘photocall’ inclòs i la sala plena

L’estrena del documental va permetre de nou reunir l’equip de rodatge de WeLab i els actors i actrius del documental. En una sala plena de gom a gom al Casal de Gent Gran de Sant Genís dels Agudells el visionat de la peça es va combinar amb un espai de photocall amb catifa vermella i un moment on compartir l’experiència d’haver participat al documental tant pel que fa als aprenentatges relacionats amb la creació audiovisual com en l’enriquiment derivat de compartir vivències.

Dins el Servei de Joves de la Fundació l’Activitat WeLab genera narratives audiovisuals que impliquen aprofundir en metodologies de treball, en coneixement tècnics i en un treball en equip orientat a la interacció amb la comunitat. En aquest cas el documental ha permès generar vincles amb el Casal de Gent Gran de Sant Genís.

Algunes imatges del photocall


Ja podeu veure el documental clicant l’enllaç a Youtube!

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut