La Fundació, present al Saló de l’Ocupació 2023

Publicat el 28 set., 2023

La Fundació Els Tres Turons serà present al Saló de l’Ocupació, que tindrà lloc els dies 4 i 5 d’octubre de 2023 al Recinte de Montjuïc.

L’esdeveniment pretén facilitar l’acompanyament a les persones en els seus processos de millora de la seva ocupació, de recerca de feina i d’adaptació contínua als canvis tecnològics i del mercat de treball. La Fundació hi participarà amb un estand propi des del qual s’oferiran recursos d’orientació i d’inclusió laboral.

Entre altres, es donaran a conèixer els recursos del Servei d’Inserció Laboral (SIL), del Servei Integral d’Orientació, Suport i Acompanyament Laboral (SIOAS), del QUALIFICA’T i del programa SINGULARS, serveis que tenen per objectiu augmentar l’ocupació entre la població amb problemes de salut mental.

Taula rodona sobre salut mental i ocupació

Paral·lelament, en el marc del Saló, la Fundació participarà a la taula rodona “Salut mental: compromís i reptes dels serveis d’ocupació“, que se celebrarà dijous 5 d’octubre de 17 h a 18 h.

Judith Bellvehí, cap assistencial de serveis de la Fundació, serà una de les professionals que prendran part a l’acte, que servirà per a reflexionar sobre l’atenció a les persones amb problemàtiques de salut mental i/o malestar psicològic i la seva participació en els serveis d’inserció laboral. A la xerrada, els ponents debatran quins són els reptes que cal abordar, quins recursos hi poden donar respostes i quina és la complementarietat i els compromisos que cal teixir.

L’accés al Saló és gratuït amb acreditació prèvia, que es pot efectuar des d’aquest enllaç.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut