La Tarantela clou la desena temporada superant els 300 programes

Publicat el 9 jul., 2024

El programa de ràdio del Club Social Pol Positiu de la Fundació, La Tarantela, ha tancat aquest mes de juliol la desena temporada. Durant aquest any, el programa, que està conduït i participat per persones usuàries de la Fundació, ha superat la barrera dels 300 programes, arribant a l’edició 308.

El programa es realitza cada dijous en directe a les 11.30 a Boca Ràdio, una emissora de ràdio associativa i comunitària per a la transformació social que s’emet des del barri del Carmel per a tota la ciutat de Barcelona al 90.1 de la FM i també a través d’Internet.

Els pòdcasts es poden recuperar al canal d’Ivoox de La Tarantela, un projecte de caràcter comunitari i inclusiu, participatiu i col·laboratiu, en què els participants aporten la seva creativitat i interessos i comparteixen la seva il·lusió i passió per la ràdio i la comunicació alhora que trenquen estigmes, pors i falses idees al voltant de la salut mental. “No volem parlar sempre de salut mental, però la salut mental ho travessa tot” n’és el leitmotiv.

La Tarantela és un magazín radiofònic que inclou seccions d’oci i cultura (“We can Weeckend”), música i crítica musical (“Mi canción es un HIT”), cinema (“Maldito Bastardo”), poesia (“El Momento Holderlin”) i receptes (“La cuina de la Loli”).

El programa donarà el tret de sortida a l’onzena temporada dijous 5 de setembre.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut