Arrenca de nou la Lliga Esport i Salut

Publicat el 1 des., 2021

Tretze equips hi participen després d’un any de pausa

Després d’una temporada sense campionat arrenca la Lliga Esport i Salut amb debut del Pol Positiu, vinculat al Club Social de la Fundació, que ha reforçat plantilla i estrena equipacions. Organitzada per Salut Mental Catalunya la lliga afavoreix la inclusió a través del futbol sala amb la participació d’equips formats per serveis comunitaris de salut mental on participen persones amb i sense diagnòstic.

El Carlos, integrant del Pol Positiu, descriu a la darrera crònica esportiva l’esperit del campionat i la motivació de l’equip: “l’esport és salut mental. L’equip segueix connectat i amb ganes, entrant a la temporada, buscant preparar tan bé com sigui possible l’arrencada de lliga i esperant el seu començament. Amb intensitat, serietat i ganes, el Pol no es para”.Els tretze equips que formen part del quadre de competició d’enguany es disputaran un campionat que el Pol Positiu ha guanyat durant tres temporades consecutives.

El Pol+ és l’actual tricampió en una lliga cada cop més disputada

El Pol Positiu ha ganado los tres últimos campeonatos después de una última temporada disputadísima. Como siempre, y especialmente en el contexto actual, felicitaciones de antemano tanto a la organización del campeonato como, sobre todo, a los equipos que dan vida a la liga con un espacio en el que practicar el deporte es mucho más que hacer salud.

El Pol Positiu ha guanyat els tres darrers campionats després d’una darrera temporada disputadíssima. Com sempre, i especialment al context actual, per endavant les felicitacions tant a l’organització del campionat com, sobretot, als equips que donen vida a la lliga amb un espai on practicar l’esport és molt més que fer salut.

Trobareu totes les cròniques del campionat en aquest enllaç.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content