El Banc de llavors comença l’intercanvi amb horts urbans

Publicat el 30 nov., 2021

A la presentació d’un estudi sobre la xarxa d’horts de l’Observatori d’Agricultura Urbana

Fer salut en contacte amb la natura és una via per afavorir aprenentatges, consciència del paper de l’alimentació i processos de recuperació a la comunitat. Dins les accions de difusió i sensibilització del Banc de llavors a Can Soler l’Activitat de Jardineria del Servei de Rehabilitació Comunitària d’Adults ha participat en la presentació d’un estudi de l’Observatori d’Agricultura Urbana centrat en el paper dels horts urbans. A l’acte hi van assistir persones usuàries de la xarxa d’horts de Barcelona i l’estudi conclou que el seu paper és cabdal per desenvolupar una funció ambiental i social d’importància en entorns urbans.

En el marc d’aquesta participació persones integrants de l’Activitat de Jardineria i del Banc de llavors han assistit a tres sessions organitzades per l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona els dies 23, 24 i 25 de novembre. Des dels horts de Can Mestres, Can Cadena i de Trinitat Vella han pogut presentar el projecte del Banc de llavors a Can Soler i entregar i intercanviar llavors de varietats locals recuperades al Banc de llavors de Can Soler.

Aquests punts de trobada de diferents horts tenien l’objectiu de fomentar la xarxa entre persones usuàries dels horts urbans municipals generant un espai de trobada i intercanvi d’experiències. Per altra banda després de compartir llavors dins el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible, aquesta és la primera acció d’intercanvi de llavors per part de les persones que han treballat al projecte Banc de llavors.


Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content