Participem a la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible

Publicat el 5 oct., 2021

Sumem quatre accions a la Més Setmana

Des de la Fundació entenem que treballar amb l’alimentació fomenta hàbits saludables, ajuda dins processos de recuperació i formatius i suma un granet de sorra generant consciència mediambiental. Dins la Més Setmana de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible, que enguany ostenta Barcelona, l’activitat de Jardineria suma quatre accions relacionades amb activitats realitzades a la masia de Can Soler.

Dues iniciatives per compartir experiències al centre de la ciutat

Els dies 16 i 17 d’octubre serem a les Rambles i a la Plaça reial compartint el treball fet des del Banc de Llavors i explicant els projectes que vinculen alimentació i salut des de Can Soler. Dissabte 16 i de 10h a 14h repartirem llavors extretes per participants al projecte de Banc de Llavors a partir de tomàquets de varietats d’interès local. Ho farem des del quiosc nº7 a les Rambles, a l’alçada del mercat de la Boqueria, des d’on difondrem les activitat de Can Soler relacionades amb l’alimentació sostenible. Diumenge 17 i de 10h a 14h explicarem el projecte Banc de Llavors a la Plaça Reial on repartirem sobres amb llavors i farem planter amb les persones assistents.

Can Soler acollirà dues activitats amb reserva prèvia

Els dies 20 i 22 d’octubre Can Soler acollirà activitats obertes al públic. Sota el nom “Collim raons, sembrem futurs” dimecres 20 d’octubre, de 10h a 12h, es durà a terme una activitat per aprendre a extreure i conservar llavors d’hortalisses. De la mà d’Óscar Rodríguez, enginyer agrícola i expert en agricultura ecològica, aprendrem a fer-ho a partir de varietats locals recuperades. Divendres 22, també de 10h a 12h, convidem a participar en la recuperació de cultius a l’activitat “Vine a plantar un fruiter a Can Soler“.

Vols participar-hi?

Reserva plaça omplint aquest formulari:

  Generic selectors
  Només coincidències exactes
  Cerca al títol
  Cerqueu contingut
  Post Type Selectors
  Cerca a les publicacions

  Pin It on Pinterest

  Share This
  Ves al contingut