Doble acte per celebrar el Dia Mundial a la Fundació

Publicat el 4 oct., 2021

Els propers 21 i 22 d’octubre celebrem el Dia Mundial de la Salut Mental a la Fundació amb dos actes oberts a la comunitat: un espai de trobada i debat sota el títol “Viure la tecnologia sense perdre el vincle” i una nova representeció de l’obra de teatre “El viatge” de Cia. Teatro de Pacotilla nascuda al Club Social Pol Positiu.

Vincle i tecnologia a l’era postpandèmia

El primer dels actes tindrà lloc el dijous 21 al casal de barri La Barraca del Carmel (18h). En un espai de trobada on volem donar continuïtat a les reflexions iniciades el 2020 al voltant dels avantatges i inconvenients de la digitalització de les relacions arran de la pandèmia. ¿Permet la tecnologia expressar emocions? ¿ha vingut per a quedar-se? ¿quina mena de vincle permet construir? ¿què es guanya i què es perd en fer-la servir en l’àmbit de l’atenció en salut mental?

L’acte es dividirà en 2 blocs per abordar els efectes sobre la comunitat i sobre l’atenció en salut mental, un àmbit d’impacte pels efectes socials de la Covid-19. Per llançar la reflexió sobre aquests interrogants incorporem la mirada i l’experiència d’Hernán Sampietro, vocal de Drets d’Activament i psicòleg en primera persona i de José Leal psicòleg clínic i supervisor a la Fundació.

>> Pots inscriure-t’hi enviant un correu a info@casalcarmel.cat

Torna ‘El viatge’ una obra viscuda en comú

Divendres 22 Teatro de Pacotilla representarà de nou ‘El Viatge’ al Casal de Barri Font d’en Fargues (18h). L’obra, estrenada a la darrera edició de l’Altre Festival, és un itinerari viscut des del vincle per un mar d’escenes que fan possible l’experiència individual des d’un context col·lectiu.

>> Podeu reservar entrades AQUÍ

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content