L’alcaldessa Ada Colau visita la Fundació durant la Més Setmana

Publicat el 22 oct., 2021

L’alcaldessa Ada Colau ha visitat l’activitat de plantació de fruiters del programa Impulsem, la darrera de les quatre amb què la Fundació ha participat dins la Més Setmana de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible de Barcelona. Agraïm tant l’interès com l’oportunitat que hem tingut d’explicar els projectes de la Fundació.

En una visita per les feixes recuperades d’oliveres i fruiters de la masia de Can Soler hem pogut parlar de promoció de la circularitat des de l’àmbit de la salut mental comunitària. Des de la falda de Collserola hem pogut fer èmfasi en el retorn social d’activitats com Jardineria, WeLab, Cuina o Accessibilitat audiovisual, que s’articulen entorn metodologies com l’Aprenentatge i Servei.

Durant la visita de l’alcaldessa hem pogut presenciar els treballs de plantació de dues nogueres dins el programa Impulsem el que fas, les parcel·les d’hort i els resultats del projecte del Banc de llavors. Les llavors extretes ens permetran crear sinèrgies amb d’altres horts urbans de la ciutat enriquint els processos d’aprenentatge i recuperació a la comunitat de les persones usuàries dels serveis de la Fundació.


Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content