WeLab retransmet el Dia Mundial en streaming multicàmera

Publicat el 26 oct., 2021

L’activitat de WeLab va participar en la retransmissió en streaming de l’acte del Dia Mundial a La Barraca del Carmel. El debat entre Hernán Sampietro i José Leal va ser captat des de diferents angles per tres càmeres operades per quatre participants a l’activitat audiovisual del Servei de Joves. Aquest és el segon acte en streaming en què l’activitat de WeLab participa amb el Departament de Comunicació de la Fundació per fer un exercici de retransmissió multicàmara per acostar el debat al públic.

Una activitat on aprendre a narrar amb imatges vinculada a la comunitat

L’activitat de WeLab té per objectiu facilitar un espai d’aprenentatge dins el Servei de Joves on aprofundir en eines narratives a través de la fotografia, el disseny i l’audiovisual. A banda de les retransmissions en streaming WeLab col·labora actualment amb el Casal de Gent Gran de Sant Genís en un projecte audiovisual que suposa, a més, un espai de relació intergeneracional.

Cap a un enregistrament autònom a les activitats de la Fundació

WeLab també genera espais formatius on les persones participants comparteixen allò que han après. A banda d’enregistrar el programa de ràdio La Tarantela o les actuacions de la Cia. Teatro de Pacotilla, WeLab els facilita formació audiovisual per enregistrar autònomament les seves activitats.

Accedeix a l’streaming de l’acte:


Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content