«Salvant les Distàncies», el primer streaming

Publicat el 18 març, 2021

El Dia Mundial de la Salut Mental 2020 en directe

Ens retrobem un any després!

Aquest 15 de març va fer un any de l’inici del confinament. Per fixar un primer punt de trobada obrim un espai de paraula i reflexió a la Fundació després del seu aplaçament al novembre. Una trobada on poder escoltar-nos, compartir recursos i recollir impressions dels canvis experimentats, fent èmfasi en l’adaptació dels serveis, des del punt de vista de les persones usuàries i també professionals.

Streaming + presencialitat

L’acte es realitzà de forma presencial a la biblioteca Juan Marsé amb un aforament de 30 places degut a les mesures COVID. També es va retransmetre en directe a través de la plataforma YouTube.

No va estar exempt d’errades, problemes tècnics que es van poder resoldre sobre la marxa, no en va era el nostre primer streaming i no serà l’últim. Es va dur a terme per l’equip de comunicació de la Fundació amb la col·laboració de les persones participants de l’activitat de WelabProjects que fan el seu procés al servei de Joves de l’entitat.

Vídeos i resultat de l’enquesta

A l’acte farem també es va fer una devolució de l’enquesta que vam passar fa uns mesos, que trobareu més avall, i es varen actualitzar ‘in situ’ les respostes.

YouTube

Aquí us deixem l’accidentat però interessant streaming de l’acte «Salvant les Distàncies».

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content