V Videoconcurs SARAU POÈTIC: ampliació de termini

Publicat el 8 maig, 2024

Ampliem el termini per a presentar-se al V Videoconcurs SARAU POÈTIC!

Ampliem el termini per a presentar vídeos al videoconcurs SARAU POÈTIC! Un concurs obert a tothom que incentiva la creació audiovisual i poètica i que enguany arriba a la cinquena edició!

Els concursants podran presentar les seves creacions fins dimecres 15 de maig a les 24 hores. Per inscriure’s al concurs, cal omplir aquest formulari.

El videoconcurs consisteix a enviar un vídeo relacionat amb el lema del concurs d’enguany: “On comença l’altre?“. Els participants han de crear una narració audiovisual breu -trobareu el detall dels requisits a les bases del concurs– al voltant de l’alteritat, un concepte filosòfic que consisteix a prendre consciència del punt de vista de l’altre, considerar-lo com a vàlid i tenir-lo present. Podeu veure els vídeos d’edicions anteriors al canal de Youtube de la Fundació.

Aquest any, per primer cop, el Sarau Poètic es vincula a l’Altre Festivalel Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny de 2024.

L’objectiu és afavorir el benestar emocional i la inclusió de les persones amb problemes de salut mental a través de la creació artística i donar a conèixer la realitat de la salut mental a la societat des d’un vessant positiu i inclusiu.

PREMIS

Aquest any el videoconcurs atorgarà dos premis consistents en dos abonaments dobles per assistir als espectacles de l’Altre Festival (el del guanyador i un acompanyant), una col·lecció de marxandatge i dos dinars (un per premi).

  • Premi de les xarxes: atorgat al vídeo que obtingui sumi més vots en forma de m’agrada a les publicacions del videoconcurs als canals d’Instagram i YouTube de la Fundació. Les votacions es podran fer del 15 al 22 de maig.
  • Premi del jurat: atorgat per un jurat independent que emetrà un veredicte en base a criteris de creació audiovisual i poètics. Estarà format per persones vinculades al món audiovisual, al documental social, la poesia i inclourà sempre un representant del patronat de la Fundació.

Els premis es lliuraran el dia 27 de maig a les cinc de la tarda en un acte que se celebrarà a la seu del Club Social Pol Positiu (c/ Maternitat d’Elna 6, Barcelona) i on es projectaran les obres presentades. Els vídeos també es projectaran a l’Altre Festival.

BASES DEL CONCURS

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content