Ocupació significativa

Inclusió social

Participació

Compromís cívic

Voluntariat

Participació i inclusió social

A la Fundació Els Tres Turons valorem que les tasques de voluntariat afavoreixin el compromís cívic i les oportunitats d’inclusió social, tant per als que les realitzen com per als que se’n beneficien.

Volem que el voluntariat ajudi a promoure comunitats més inclusives, per això donem l’oportunitat de col·laborar amb nosaltres a tot aquell qui ho desitgi.

Si tens interès a realitzar una tasca de voluntariat a la Fundació, omple aquest formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ocupació significativa

La Fundació Els Tres Turons disposa d’un Pla de Voluntariat que regula la realització de les tasques de voluntariat.

El programa de voluntariat funciona de manera participada, tant per les persones que fan de voluntàries com per les persones beneficiàries dels diferents serveis que gestiona l’entitat.

També vol posar en valor l’opció de destinar temps lliure a l’intercanvi i a la cooperació en i amb la comunitat, tant de la ciutadania com de les persones que són ateses per l’entitat, i mostrar-la com una ocupació significativa i que contribueix a millorar les comunitats i els barris.

Preguntes freqüents

Què vol dir ser una persona voluntària?

És una persona que dona un servei a la comunitat en el marc de les accions que realitza la Fundació sense cap contraprestació econòmica.

Quines tasques puc realitzar com a voluntària?

Donar suport a les activitats i projectes comunitaris de la Fundació i en l’acompanyament a les persones.

  Qui pot fer tasques de voluntariat?

  Qualsevol persona amb motivació per destinar el seu temps a una finalitat social.

  Rebré algun tipus de formació si vull fer voluntariat?

  Prèviament a la incorporació efectiva de la persona voluntària al programa de voluntariat, l’entitat informa sobre els projectes o accions on es poden incorporar persones voluntàries, sobre el pla de voluntariat (programes, tasques que hi realitzen…), sobre els protocols necessaris per a la seva incorporació i sobre el pla formatiu al qual s’ha d’acollir.

  Com contactar si vull fer voluntariat?

  Omple el formulari [afegir enllaç], explica’ns com t’agradaria participar, la teva disponibilitat i ens posarem en contacte amb tu.

  Formulari petició de voluntariat

   Amb el suport de

   Pin It on Pinterest

   Share This
   Ves al contingut