Votacions del V Videoconcurs del Sarau Poètic

Publicat el 16 maig, 2024

Ja podeu votar els vídeos del Sarau Poètic 2024. Aquí hi trobareu els enllaços de tots els vídeos perquè pugueu votar els que més us agradin:

Com funcionen les votacions a xarxes?

Heu de clicar ‘m’agrada’ als vídeos que més us agradin tant a Instagram com a YouTube. Arribat l’últim dia el 24 de maig a les 12 de nit sumarem les votacions de cada vídeo tant de YouTube com d’Instagram. El vídeo que sumi més m’agrades serà el guanyador de la votació popular.

Accés als vídeos:

Publicació de resultats i lliurament de premis

Els resultats oficials de les votacions a xarxes com de les votacions del jurat es publicaran dilluns 27 de maig a la pàgina web de la Fundació i a les xarxes socials. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el mateix dia 27 de maig a les cinc de la tarda a la seu del Club Social Pol Positiu (c/ Maternitat d’Elna 6, Barcelona), on es projectaran les obres presentades. Els vídeos també es projectaran a l’Altre Festival.

S’atorgaran dos premis consistents en dos abonaments dobles per assistir als espectacles de l’Altre Festival (el del guanyador i un acompanyant), una col·lecció de marxandatge i dos dinars (un per premi).

  • Premi de les xarxes: atorgat al vídeo que obtingui sumi més vots en forma de m’agrada a les publicacions del videoconcurs als canals d’Instagram i YouTube de la Fundació. 
  • Premi del jurat: atorgat per un jurat independent que emetrà un veredicte en base a criteris de creació audiovisual i poètics. Estarà format per persones vinculades al món audiovisual, al documental social, la poesia i inclourà sempre un representant del patronat de la Fundació.
Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content