Actualitzem: vies d’atenció davant les mesures de prevenció pel COVID-19 adoptades dissabte

Publicat el 16 març, 2020

Davant les noves mesures de contenció mantenim l’anul·lació de totes les activitats grupals i actualitzem les fòrmules d’atenció per prestar els nostres serveis en l’actual context d’excepcionalitat. Ampliant el que anunciàvem divendres:

  • Els serveis de la Fundació prioritzaran l’atenció telefònica i els locals de la Fundació estaran tancats durant un període mínim de quinze dies a partir del dilluns 16 de març.
  • Atenció presencial es mantindrà adaptada a les presents circumstàncies i per aquelles situacions que ho requereixin en relació amb l’assistència domiciliar dins del Servei de Suport a la Vida Independent
  • Amb aquesta mesura esperem contribuir a evitar contagis per restablir la normalitat als serveis el més aviat possible.

Canals de contacte

Podeu contactar amb els vostres professionals referents a fi de realitzar les consultes necessàries. Ho podeu fer directament amb la persona professional trucant o enviant un missatge pels canals habituals si disposeu del contacte directe. També podeu bé trucant als següents telèfons:

  • Local carrer Fastenrath: 934 293 210 (Servei de Rehabilitació Comunitària, Club Social i Servei de Suport a la Vida Independent)
  • Local Pintor Casas: 932 158 325 (Servei de Joves i Serveis d’Inserció Laboral)

Informació als canals oficials

Recomanem consultar fonts oficials  per resoldre dubtes. Presenten la informació organitzada temàticament i amb un ritme pausat que ajuda a mantenir una perspectiva reposada:

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content