Noves mesures als serveis davant la Covid-19 i tanquem l’activitat grupal presencial de juliol

Publicat el 22 jul., 2020

La Fundació Els Tres Turons adopta mesures de protecció a partir de les darreres recomanacions del Govern de la Generalitat de Catalunya per fer front als nous brots de Covid-19.

Suspenem les activitats grupals presencials

A partir de dilluns 20 de juliol i fins el proper divendres 31 anul·lem l’activitat presencial. Traslladem els principis de prevenció, cura i manteniment de la continuïtat assistencial a l’activitat grupal virtual i a l’atenció individual presencial que també es podrà realitzar telefònicament o per videoconferència sempre que la persona atesa ho prefereixi.

Recordem que, en cas de dubtes i aclariments, les persones usuàries poden contactar amb la seva persona referent disponible a través dels canals habituals de correu (correu, missatgeria i telèfon mòbil) i als telèfons fixes de la Fundació.

D’aquesta manera volem contribuir a fomentar els espais segurs i les mesures anunciades davant els nous focus de Covid-19 a Barcelona i a l’àrea metropolitana garantint l’atenció en l’àmbit de la salut mental malgrat la complexitat de les circumstàncies que vivim.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content