Noves mesures als serveis davant la Covid-19 i tanquem l’activitat grupal presencial de juliol

Publicat el 22 jul., 2020

La Fundació Els Tres Turons adopta mesures de protecció a partir de les darreres recomanacions del Govern de la Generalitat de Catalunya per fer front als nous brots de Covid-19.

Suspenem les activitats grupals presencials

A partir de dilluns 20 de juliol i fins el proper divendres 31 anul·lem l’activitat presencial. Traslladem els principis de prevenció, cura i manteniment de la continuïtat assistencial a l’activitat grupal virtual i a l’atenció individual presencial que també es podrà realitzar telefònicament o per videoconferència sempre que la persona atesa ho prefereixi.

Recordem que, en cas de dubtes i aclariments, les persones usuàries poden contactar amb la seva persona referent disponible a través dels canals habituals de correu (correu, missatgeria i telèfon mòbil) i als telèfons fixes de la Fundació.

D’aquesta manera volem contribuir a fomentar els espais segurs i les mesures anunciades davant els nous focus de Covid-19 a Barcelona i a l’àrea metropolitana garantint l’atenció en l’àmbit de la salut mental malgrat la complexitat de les circumstàncies que vivim.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content