Horaris i modalitat d’atenció a l’agost

Publicat el 29 jul., 2020

Com cada any per vacances d’estiu els horaris d’atenció a la Fundació Els Tres Turons canvien. La previsió d’horaris d’aquest any, subjecta a modificacions per la situació epidemiològica, és la següent:

Horaris per serveis

Servei de Rehabilitació Comunitària de Joves i Adults: de 9 a 14h presencial amb cita prèvia individual
Club Social Pol Positiu: atenció telemàtica 
Servei de Suport a la Vida Independent (SSVI) atenció presencial als pisos vinculats al servei
Servei d’Inserció Laboral: de 9 a 14h atenció amb cita prèvia, telemàtica. Tancament per vacances a partir del 10 d‘agost fins el 7 de setembre.

Els locals de la Fundació obriran dos dies a la setmana durant el mes d’agost mantenint l’atenció de forma telemàtica i/o telefònica durant tota la setmana. Del 17 al 31 d’agost el local de Pintor Casas romandrà tancat i tots els serveis es concentraran a la seu del carrer Fastenrath.

Activitats grupals segons escenaris de prevenció

Atesa la present situació de rebrots mantenim les activitats grupals presencials suspeses més enllà del 31 de juliol. La Fundació adequarà la seva activitat segons la situació sigui de millora o empitjorament sobre la situació present (d’augment de contagis). L’activitat grupal presencial podrà ser represa tan bon punt les condicions ho afavoreixin.

Davant de qualsevol dubte podeu contactar amb els professionals referents pels canals habituals o també trucar als telèfons:
Local Fastenrath · 934 293 210 – Local Pintor Casas · 932 158 325

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut