Comença el Programa Singulars 2022

Publicat el 10 febr., 2022

Aquesta setmana hem iniciat el Programa Singulars que la Fundació duu a terme de forma conjunta amb CHM Les Corts i Sinèrgia. El programa té per objectiu augmentar l’ocupabilitat en població jove. Amb aquest objectiu fomenta la formació reglada orientada i treballa per afavorir la inserció laboral al mercat de treball ordinari i també a centres especials de treball.
Contempla: inserció laboral en empresa ordinària i CET i formativa (reglada, retorn o inici de procés formatiu).

Formacions específiques i grups de treball temàtics

Les persones participants al Programa Singulars podran beneficiar-se de dues formacions a càrrec Sinèrgia un centre especialitzat en formació i potenciació de competències professionals. La primera abordarà el Reciclatge i l’Economia Circular i es durà a terme entre el 15 de febrer el 8 d’abril. La segona, encara per calendaritzar, estarà orientada a l’Atenció al Client. Cada participant n’haurà de fer, almenys, una.

El programa comptarà amb orientació laboral individualitzada i grupal i oferirà la possibilitat de fer pràctiques a empresa. Els grups temàtics aprofundiran les eines i canals de recerca, les competències transversals i TIC, els interessos i motivacions, un mòdul de formació i itineraris formatius i el coneixement de fonaments del mercat laboral.

El Programa Singulars compta amb el finançament de Servicio Público Estatal de Empleo (SEPE), el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb participació de l’Iniciativa d’Ocupació Juvenil dels Fons Socials Europeus.

Inscripcions obertes fins el 28 de febrer
Contacte: 932158325 / serveijoves@els3turons.org

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut