“Delete Edatisme”: ponts que redibuixen el temps

Publicat el 1 jul., 2024

WeLab, l’equip del taller d’audiovisuals de la Fundació, va presentar dimecres 12 de juny l’audiovisual fet arran de la gravació del podcast “Delete Edatisme”, un projecte audiovisual que esborra les fronteres de l’edat i l’experiència amb la complicitat del Casal de Gent Gran de Sant Genís dels Agudells, de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Genís dels Agudells, de Ràdio Sant Genís i de la coordinadora intercultural EINA. 

En una sala d’actes a les fosques, la llum d’un projector va mostrar la sala de ràdio de l’A.V. amb una taula rodona, micros i parelles de tertulians, la meitat joves de WeLab i l’altra, participants al Casal de Gent Gran. Rere les càmeres, fora del focus, l’altra part de WeLab va filmar un diàleg intergeneracional conduït per La Tere, de l’equip de professionals del Casal.

Solitud, companyia, experiència, mort o vincle: el guió preparat durant els mesos de febrer i març va derivar en una conversa que acosta vores i experiències de vida a través de la curiositat i l’escolta. 

Ben aviat podreu veure el vídeo sencer a YouTube.

L’antecedent del documental  “Sant Genís en temps de pandèmia”

“Delete Edatism” segueix l’estela del documental de WeLab “Sant Genís en temps de pandèmia” que reflecteix com la gent gran va viure les restriccions de moviments i de contacte durant el període posterior al confinament. Presentat el 2022, el film ja va comptar amb la complicitat del Casal de la Gent Gran i va posar el focus en la necessitat de vincle humà com un element també intergeneracional. 


Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut